קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות33
מגזין

מוקקה פירות ים

מוקקה פירות ים
מוקקה פירות ים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 374 קלוריות, 60 גרם חלבון ו 11 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לך בצל ירוק, ארוך, דגים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 76%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : קוקוס קארי-מרק פירות ים (Rassa פירות ים), תבשיל פירות ים * למי שלא אוהב פירות ים*, ו מאכלי ים חוקיים צדפות אפויות – אתה יכול לעשות צדפות אלה ממאכלי ים חוקיים עם שלנו.

הוראות

1
לזרוק דגים וחסילונים יחד עם מלח ופלפל לפי הטעם; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
2
מחממים שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני. מערבבים בצל ומבשלים עד מתרכך שקוף.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מוסיפים את השום וממשיכים לבשל עד שהבצל הופך לחום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
4
מערבבים עגבניות ומבשלים במשך 5 דקות, ולאחר מכן מערבבים בפלפלים אדומים וחמים; להמשיך לבשל עד שהתרכך.
מרכיבים שתצטרך
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
5
יוצקים מלאי דגים, כוסברה, בצל ירוק, עלי דפנה ורוטב חריף. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני-גבוה, ואז להפחית את החום בינוני, ומבשלים עד מופחת על ידי 1/
מרכיבים שתצטרך
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
מלאי דגיםמלאי דגים
שרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובששרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובש
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
6
יוצקים את חלב הקוקוס, ואז מוסיפים דגים. מבשלים עד הדג הוא מוצק ואטום.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
7
מגישים מיד