מוקקה פירות ים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 374 קלוריות, 60 גרם חלבון ו 11 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לך בצל ירוק, ארוך, דגים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 76%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : קוקוס קארי-מרק פירות ים (Rassa פירות ים), תבשיל פירות ים * למי שלא אוהב פירות ים*, ו מאכלי ים חוקיים צדפות אפויות – אתה יכול לעשות צדפות אלה ממאכלי ים חוקיים עם שלנו.
הוראות
1
לזרוק דגים וחסילונים יחד עם מלח ופלפל לפי הטעם; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
2
מחממים שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני. מערבבים בצל ומבשלים עד מתרכך שקוף.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מוסיפים את השום וממשיכים לבשל עד שהבצל הופך לחום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
4
מערבבים עגבניות ומבשלים במשך 5 דקות, ולאחר מכן מערבבים בפלפלים אדומים וחמים; להמשיך לבשל עד שהתרכך.
מרכיבים שתצטרך
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
5
יוצקים מלאי דגים, כוסברה, בצל ירוק, עלי דפנה ורוטב חריף. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני-גבוה, ואז להפחית את החום בינוני, ומבשלים עד מופחת על ידי 1/
מרכיבים שתצטרך
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
מלאי דגים
שרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובש
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
6
יוצקים את חלב הקוקוס, ואז מוסיפים דגים. מבשלים עד הדג הוא מוצק ואטום.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק