מוקקה-תבשיל דגים ברזילאי נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian ומספק כ 4 מנות. במנה עיקרית זו יש 611 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 29 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 121 אדם התרשמו מתכון זה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לך מים, מלח, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: מוקקה-תבשיל דגים ברזילאי, תבשיל דגים ברזילאי / מוקקה, ו עבור מוקקה (תבשיל דגים ברזילאי).
הוראות
1
מניחים חתיכות דגים בקערה, מוסיפים את השום טחון ומיץ ליים, כך שהחתיכות מצופות היטב.
מרכיבים שתצטרך
שום טחון
מיץ ליים
דגים
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
מפזרים בנדיבות בכל רחבי עם מלח ופלפל. שמור מקורר בעת הכנת שאר המרק.2 אם אתם מתכננים להגיש את המרק עם אורז, להתחיל על האורז. להביא כמה כוסות מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
מים
אורז
מרק
3
מחממים כף אחת של שמן זית בסיר בינוני בחום גבוה בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
4
מוסיפים את הבצל קצוץ 1/2 ומבשלים, ערבוב, עד הבצל שקוף.
מרכיבים שתצטרך
בצל
5
מוסיפים את השום ומבשלים 30 שניות יותר, עד השום הוא ריחני.
מרכיבים שתצטרך
שום
6
מוסיפים את האורז הלבן גלם ומערבבים מעיל לחלוטין עם שמן, בצל ושום.
מרכיבים שתצטרך
אורז לבן
שום
בצל
שמן בישול
7
הוסף את המים הרותחים. (הסכום תלוי המותג שלך של אורז, לבדוק את החבילה. אם אין כמויות ניתנות, להוסיף 1 3/4 כוס מים עבור כל כוס אורז.) מערבבים 1 כפית מלח. להביא לרתיחה, ואז להנמיך את החום, לכסות, ולתת לבשל במשך 15 דקות, ולאחר מכן, להסיר מהחום עד מוכן לשרת עם המרק.3 בחזרה למרק. במחבת גדולה מכוסה (כגון תנור הולנדי), מעיל התחתון עם כ 2 כפות שמן זית וחום על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
מים
אורז
מלח
מרק
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדי
מחבת
8
מוסיפים את הבצל הקצוץ ומבשלים כמה דקות עד מתרכך.
מרכיבים שתצטרך
בצל
9
מוסיף את פלפל, פפריקה, פתיתי פלפל אדום.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדום
פלפל
פפריקה
10
מפזרים בנדיבות עם מלח ופלפל. (לפחות כפית מלח.) מבשלים עוד כמה דקות, עד שפלפל הפעמון מתחיל להתרכך. מערבבים את העגבניות הקצוצות וירקות בצל. להביא לרתיחה ולבשל במשך 5 דקות, חשוף. מערבבים בכוסברה קצוצה.3 השתמש בכפית גדולה כדי להסיר כמחצית מהירקות (אתה תחזיר אותם בחזרה).
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
פלפל
ירק
עלי וגבעולי כוסברה
עגבנייה
ירוק
בצל
מלח
11
מורחים את הירקות הנותרים על החלק התחתון של המחבת כדי ליצור מיטה עבור הדגים. מסדרים את חתיכות הדגים על הירקות.
מרכיבים שתצטרך
ירק
מורחים
דגים
ציוד שתשתמש בו
מחבת
12
מפזרים מלח ופלפל. לאחר מכן להוסיף בחזרה את הירקות שהוסרו בעבר, המכסה את הדגים.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
ירק
דגים
13
יוצקים חלב קוקוס על הדגים והירקות.4 להביא מרק לרתיחה, להפחית את החום, לכסות, ולתת להתבשל במשך 15 דקות. לטעום ולהתאים תבלינים. ייתכן שיהיה עליך להוסיף יותר מלח (סביר), מיץ לימון או לימון, פפריקה, פלפל, או פתיתי צ ' ילי כדי לקבל את המרק לתיבול הרצוי לטעמך.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Aalois Lageder Terran Alpina Vigneti delle Dolomiti Pinot Grigio עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.