מוקרם פירות ים ציפוי
ציפוי פירות ים מוקרם יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מכין 8 מנות עם 299 קלוריות, 16 גרם חלבון, ו 15 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 17% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות. אם יש לך מיץ לימון, חמאה, פלפל, ועוד כמה מרכיבים על היד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן הצמחי תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגת קפה אוכמניות # יום ראשון כמו קינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר פסקטריאן דיאטה. עם כפית ציון 49%, המנה הזו מוצקה. נסו כרובית מוקרמת עם ציפוי פירורי עשב, פאי פירות ים עם ציפוי רוסטי צלפים, ו קוקוס קארי-מרק פירות ים (ראסה פירות ים) (מתכונים דומים).
הוראות
מוסיפים 1 כף שמן לסיר גדול.
קולים את הבצל והפלפל הירוק עד שהם רכים.
על אש נמוכה בסיר בינוני, מוסיפים חמאה וקמח. מערבבים יחד. מוסיפים לאט חצי וחצי תוך כדי הקצפה, כ -2 דקות.
מוסיפים קטשופ, חרדל ופירורי לחם.
מערבבים לשלב. אפשר לבשל במשך כמה דקות.
מוסיפים בשר סרטנים ומיץ לימון. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.