מורלים בשמנת על בריוש (Morilles à la Crème)
Morels In Cream on Brioche (morilles à la Crème) might be just the side dish שאתם מחפשים. והוא מספק כ 4 מנות . מנה אחת מכילה 388 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 32 גרם שומן. אם יש לכם לחם חלה, פלפל, שמנת כבדה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו Gâteau à La Crème: מאפה בריוש צרפתי עם מילוי קרם לימון, ביצים ומוסר אפויים בשמנת, ו סבתא סמית תפוחים ופודינג לחם זנגביל עם שעועית וניל קרם אנגלייז וקרם פרש קצפת (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים חמאה במחבת כבדה של 12 אינץ ' על חום גבוה בינוני עד שהקצף שוכך, ואז מטגנים, מתערבבים לעתים קרובות, עד לזהב, 6 עד 8 דקות.
מפזרים קמח ומבשלים, ערבוב, 1 דקה. מערבבים בקרם חם ולהפחית את החום לנמוך. מבשלים בעדינות, מכוסה, ערבוב פעם אחת, עד morels הם מכרז, 10 עד 15 דקות. מתבלים במלח ופלפל לבן.
מסדרים 5 טוסטים על כל אחד 4 צלחות כפית morels ורוטב על גבי.
אתה יכול להחליף 1 אונקיה קטנה מורלים יבשים (1 1/3 כוסות) עבור טרי. משרים מורלים יבשים במים חמים 2 1/2 כוסות עד מרכך, 10 עד 30 דקות. הרם מן השריית נוזל, ולאחר מכן לשטוף היטב להתייבש עם מגבות נייר.
יוצקים להשרות נוזל דרך מסננת מצופה נייר מגבת לקערה.
מוסיפים 1/2 כוס השריית נוזל לקרם בעת חימום (מורלים יבשים לספוג יותר נוזלי מאשר טרי).