מושלם עשר בקלה אפוי
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. אם יש לכם פטרוזיליה, לימון, יין וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 39%. מתכונים דומים: גיליון פאן צ'ילי סיד בקלה, בקלה קלוי עם עגבניות ובצל אדום, ו תפוח האדמה האפוי המושלם.
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
מניחים 2 כפות חמאה בקערה בטוחה במיקרוגל; להמיס במיקרוגל על גבוה, על 30 שניות. מערבבים קרקרים עגולים חמאה לתוך חמאה מומסת.
מניחים הנותרים 2 כפות חמאה בתבנית אפייה 7x11 אינץ'. ממיסים בתנור שחומם מראש, 1 עד 3 דקות.
מעיל שני הצדדים של בקלה בחמאה מומסת בתבנית האפייה.
אופים בקלה בתנור שחומם מראש במשך 10 דקות.
הסר מהתנור; העליון עם מיץ לימון, יין, תערובת קרקר.
מניחים בחזרה בתנור ואופים עד דגים הוא אטום פתיתים בקלות עם מזלג, על 10 דקות יותר.
מקשטים בקלה אפויה עם פטרוזיליה ובצל ירוק.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לקוד. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות סנט מייקל אפן כעס פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 23 דולר לבקבוק.
סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו
בהתאם לאדמה ו מיקרו אקלים, פינו גרי משתנה מיין יומיומי פשוט כל הדרך עד גידולים העליון מוחלט. הכרמים החמים, שנחשפו לשמש של אתרי הכעס, עם קרקעות חצץ אבן הגיר השמיימית שלהם, הם דוגמה קלאסית. הכעס אלטו Adige פינו Grigio יש מבנה אצילי, איזון נחמד וחומציות בסדר – מה שהופך אותו תענוג מוחלט לשתות. הלבן החזק הולך טוב עם מרק דגים ודגים, חזה עוף גינאה או פילה עגל.