מתכון קרפים מזנון יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 40 דקות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 1209 קלוריות, 65 גרם חלבון ו 76 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %63 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חלב, פלפל חריף, שמנת, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד טוב כמו ארוחת בוקר. נסו מזנון משובץ יהלומים, כריך מזנון, ו כדורי בשר מזנון (מתכונים דומים).
הוראות
1
עבור הבלילה קרפ, לשלב קמח ומלח בקערה ולעשות באר במרכז.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
מוסיפים חלב ביצים וברנדי לבאר ומקציפים לשלב. מערבבים בחמאה מומסת. לכסות את הבלילה ולהניח בצד במשך 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ברנדי
חמאה
ביצה
חלב
ציוד שתשתמש בו
מקציף
3
לרוטב הלבן, לבשל חמאה וקמח 2 דקות מעל חום מתון בסיר בינוני שחומם מראש.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
קמח לכל מטרה
רוטב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
4
לטאטא בחלב ורוטב העונה עם מלח, פלפל, אגוז מוסקט וקיין. מבשלים על אש נמוכה 15 דקות, ערבוב מדי פעם. מערבבים ברוטב שמנת וחום דרך, עוד 5 דקות על אש נמוכה. הפעל מבער כדי לחמם ומערבבים רוטב מדי פעם כדי למנוע היווצרות העור.
מרכיבים שתצטרך
פלפל קאיין טחון
מוסקט
פלפל
קרם
רוטב
חלב
מלח
ציוד שתשתמש בו
מקציף
5
לטאטא בחלב קטן אם הרוטב מתעבה יותר מדי למצקת.
מרכיבים שתצטרך
רוטב
חלב
ציוד שתשתמש בו
מצקת
מקציף
6
כדי להרכיב סתימות, מניחים גבינות בקערות קטנות עם כפיות הגשה. מבשלים פרחי ברוקולי במים רותחים או בכוס מים 1 במיקרוגל במשך 3 דקות על גבוה.
להעביר תרד מנוקז למגבת מטבח ולסחוט כדי להסיר כל נוזל שיורית. תרד מוך עם טיפים אצבע ולהגדיר לתוך צלחת מנה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
תרד
ציוד שתשתמש בו
מגבות מטבח
9
מניחים חזיר קצוץ לקערה עם מזלג הגשה.
מרכיבים שתצטרך
חם
ציוד שתשתמש בו
קערה
10
מסננים ומפרידים בשר סרטנים חד פעמי ומניחים בצלחת הגשה עם מזלג מאכלי ים.
מרכיבים שתצטרך
בשר סרטנים
מאכלי ים
11
עבור בייקון ומילוי פטריות, מחממים מחבת קטנה על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
פטריות
בייקון
ציוד שתשתמש בו
מחבת
12
מוסיפים שמן ובייקון ו לטגן 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בייקון
שמן בישול
13
מוסיפים בצלצלים קצוצים ופטריות פרוסות. מתבלים את המילוי במלח ופלפל ומבשלים 5 דקות עד שהפטריות רכות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
פטריות
שאלות
14
מעביר מילוי לקערה הגשה.
ציוד שתשתמש בו
קערה
15
כדי להפוך את מילוי הקינוח, לנקז דובדבנים על סיר כדי לתפוס את המיץ.
מרכיבים שתצטרך
מילוי קינוח
דובדבנים
מיץ
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
16
מחממים את המיץ, גרידת תפוזים וקינמון לבועה מעל חום מתון.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומה
קינמון
מיץ
17
מערבבים עמילן תירס עם מים ומערבבים למיץ החם.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירס
מיץ
מים
18
הסר את מקל הקינמון. אפשר לרוטב להתעבות ואז מערבבים דובדבנים וקירש או אמרטו ושומרים על רוטב חם על חום נמוך מאוד. כאשר אתה מוכן להגיש קינוח, במקום מילוי קרפים, לעטוף מברשת עם חמאה מומסת. קרפים למעלה עם אבקת סוכר ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
מקל קינמון
אבקת סוכר
ליקר Amaretto
דובדבנים
חמאה
קרפים
קירשה
רוטב
עוטף
19
כאשר האורחים מגיעים, לאפשר להם לעזור להכין קרפים משלהם להזמין. קרפים צריך להיעשות במחבת nonstick מעל חום בינוני. לכסות את החלק התחתון של המחבת עם רק מספיק הבלילה כדי מעיל. הפעל את הקרפים עם קיסם או מרית דקה מאוד.
מרכיבים שתצטרך
קרפים
ציוד שתשתמש בו
קיסמים
מחבת
מרית
20
שילובים אפשריים לסתימות: גבינה או גבינות נמסות לרוטב לבן עם ברוקולי ו/או תרד, רוטב לבן חם עם סרטן, בשר חזיר עם גבינה או חזיר עם רוטב לבן גביני, גבינה עם מילוי פטריות בייקון, וכו'. הסתימות מוגבלות רק על ידי בלוטות הטעם של אחד.