אם יש לכם שאלוט, פלפל, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון 69% המנה הזאת טובה. נסו מחאי מחאי w בגריל/ טפנד זיתים ושאלות, שיפודי מהי-מהי עם טפנד זיתים וקוסקוס, ו שיפודי מהי-מהי עם טפנד זיתים וקוסקוס (מתכונים דומים).
הוראות
1
שלב 2 כפות שמן זית, 2 כפות שום, אורגנו בקערה קטנה. מערבבים 1/2 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל. לשפשף דגים עם תערובת אורגנו. כיסוי וצינה 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
פחיות) מרק עוף דל נתרן
צרור תרד טרי (בערך
8 (U-12) שרימפס
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
(צינור גדול)
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
בינתיים, להשרות זיתים במים קרים 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
יכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
3
מסננים, ומשרים במים קרים 30 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
4
ניקוז. קוצצים זיתים ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
יכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוק
5
מניחים 4 כפות שמן עירית בבלנדר; תהליך עד בשילוב. מסננים תערובת צ ' ייב דרך הגבינה לתוך קערה קטנה, אם תרצה, ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
חום 2 כפות שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
להוסיף שאלוט; saut 2 דקות. מערבבים הנותרים 2 כפות שום, טימין, זיתים; לבשל 3 דקות או עד מחומם. מערבבים הנותרים 1/4 כפית מלח ונותר 1/4 כפית פלפל.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחון
צרור תרד טרי (בערך
יכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוק
8 (U-12) שרימפס
2 כוסות שיני שום
(צינור גדול)
8
הסר מהחום; לכסות ולשמור חם.
9
חום שנותר 2 כפות שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה עד חם. דגים מטוגנים, עור בצד למעלה, 3 עד 5 דקות. הפעל, ו לטגן 4 עד 5 דקות, או עד פתיתי דגים עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
מניחים דגים על צלחות הגשה בודדות. כפית תערובת זית באופן שווה על סטייקים, וטפטוף עם תערובת צ ' ייב.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
יכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוק
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה "זינד-הומברכט קלקייר פינו גריס" עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 46 דולר לבקבוק.