קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות15
ציון בריאות9
מגזין

מחבת Pià ± על

מחבת Pià ± על
מחבת piã±על נטול גלוטן, מתאבנים. מתכון זה מספק 15 מנות. עם 247 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 9g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. אם יש לך חלב, שום, בשר טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו כרוב ניצני מחבת עם בייקון ושרי ומסר LODGE SKILLET & COOKBOOK, עוגת קפה מחבת - אתה עושה את זה במחבת ברזל, קל וטעים, ו מחבת עוף Cajun עם פסטה-לקחת על בונה ארוחת מחבת עוף בסיסית (מתכונים דומים).

הוראות

1
חותכים plantains לתוך 1/2 אינץ ' עבה לאורך פרוסות.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 פאונד דג חרב טרי, פרוס למנות 1/2 אינץ' (בערך 2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)3 עד 4 פאונד דג חרב טרי, פרוס למנות 1/2 אינץ' (בערך 2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)
2
חום 2 כף. רוטב במחבת nonstick גדולה.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
להוסיף חצי plantains; לבשל 1-1/2 דקות. בכל צד או עד חום זהוב משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 פאונד דג חרב טרי, פרוס למנות 1/2 אינץ' (בערך 2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)3 עד 4 פאונד דג חרב טרי, פרוס למנות 1/2 אינץ' (בערך 2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)
4
הסר ממחבת. חזור עם 2 כף. של ההלבשה הנותרים plantains הנותרים; להסיר מחבת. כיסוי כדי להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 פאונד דג חרב טרי, פרוס למנות 1/2 אינץ' (בערך 2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)3 עד 4 פאונד דג חרב טרי, פרוס למנות 1/2 אינץ' (בערך 2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מוסיפים פלפלים, בצל, שום, כוס כוס כוס כוסברה 1/4, זיתים ורוטב שנותר למחבת; מבשלים על אש בינונית 5 דקות. או עד ירקות הם פריך במכרז, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים בשר, רוטב עגבניות ותבלינים. מביאים לרתיחה, ערבוב מדי פעם; לכסות. מבשלים על אש נמוכה 20 דקות. או עד הבשר נעשה, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מעבירים לקערה; מכסים כדי להתחמם. למחוק מחבת עם מגבות נייר; תרסיס עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
7
מקציפים ביצים וחלב עם מקציף עד מעורבב; לשפוך חצי למחבת. למעלה עם שכבות של חצי כל plantains, תערובת בשר וגבינה. חזור על כל השכבות; לכסות. מבשלים על אש נמוכה 30 דקות. או עד שהמרכז יהיה מוכן. מגניב 5 דקות.; מפזרים עם כוסברה נותרת.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 פאונד דג חרב טרי, פרוס למנות 1/2 אינץ' (בערך 2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)3 עד 4 פאונד דג חרב טרי, פרוס למנות 1/2 אינץ' (בערך 2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן