מחבת חזיר ותפוח
מחבת חזיר ותפוח היא ללא גלוטן תוספת. מתכון זה מכין 6 מנות עם 172 קלוריות, 14 גרם חלבון, ו 4 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 12% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. גשו לסופר וקנו תפוח, תפוחי אדמה אובראיין, גבינת צ'דר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 40%. ציון זה לא כל כך סופר. נסו פאי תפוחים במחבת, תבשיל ארוחת בוקר עם חזיר וגבינה, ו מחווני חזיר וגבינה בהוואי עבור מתכונים דומים.
הוראות
לחץ תפוחי אדמה בין מגבות נייר כדי להסיר לחות; מניחים בצד. במחבת אטומה לתנור, מבשלים את התפוח, הבצל והמרווה במים על אש בינונית עד שהתפוח והבצל רכים. מערבבים פנימה תפוחי אדמה ונקניק; מחממים.
בקערה גדולה מקציפים את הביצים, החלב והמלח; יוצקים מעל תערובת תפוחי אדמה (לא מערבבים).
אופים, ללא כיסוי, ב-350 ניתנים לזיהוי למשך 35-40 דקות או עד שהמרכז מתייצב וסכין המוחדרת ליד המרכז יוצאת נקייה.