מחבת טורקיה מקסיקנית
מחבת טורקיה מקסיקנית דורשת בערך 50 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מכיל 8 מנות עם 400 קלוריות , 25 גרם חלבון ו -20 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 26% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש פלפל חריף, כמון טחון, שמן קנולן והודו טחון. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. זה עובד היטב כמנה עיקרית. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן . עם ציון ספונקולרי של 74% , המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: קישוא מקסיקני מחבת , סעודת מחבת מקסיקני ואורז מחבת מקסיקני .
הוראות
במחבת גדולה עמידה בתנור נון-סטיק, מבשלים הודו על אש בינונית עד שהוא לא ורוד יותר; לנקז. מניחים את הודו בצד. באותה מחבת מקפיצים את הקישואים והפלפל האדום בשמן במשך 2 דקות או עד שהם רכים.
מערבבים פנימה את הודו, האורז, השעועית, העגבניות, רוטב העגבניות, הכמון, המלח והפלפל. מכסים ואופים ב-350 מעלות למשך 30 דקות.
מניחים לעמוד 5 דקות לפני ההגשה.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם הבחירות המובילות שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים דלי טאנין כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא גם זיווג בטוח. הקונצ'רטו של Medici Ermete Lambrusco Reggiano עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-23 דולר לבקבוק.
![מדיצ'י ארמטה קונצ'רטו למברוסקו רג'יאנו]()
מדיצ'י ארמטה קונצ'רטו למברוסקו רג'יאנו
אדום אודם עז עם ניחוחות נעימים מתמשכים ופירותיים. יבש אך פירותי בו זמנית. רך ורענן בחיך.