מחבת סינטה עם מרינדה מתוקה
מחבת Sirloin עם מרינדה מתוקה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 192 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 5 גר' של שומן. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, ו דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם רוטב ווסטרשייר, מלח, סטייק סינטה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו מחבת חמה עוטפת Sirloin עם גבינה כחולה, סינטה צרובה ברוטב בלסמי מתוק, ו חמוץ מתוק סינטה מוקפץ עם מחית תפוחי אדמה (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 5 מרכיבים בשקית ניילון גדולה כבדה חובה zip-top. שקית חותם; לנער מעיל. להשרות במקרר 8 שעות.
הסר סטייק מן המרינדה, הזמנת מרינדה.
מחממים מחבת גדולה מצופה ספריי בישול על חום גבוה.
הוסף בשר בקר, ומבשל 1 דקה בכל צד או עד השחמה. להפחית את החום בינוני נמוך; לבשל 4 דקות בכל צד או עד הסוף.
מניחים בשר על מגש; להתחמם.
הגבר את החום לגובה בינוני.
הוסף מרינדה שמורות ומרק למחבת; לגרד מחבת כדי לשחרר חתיכות השחמה. מביאים לרתיחה; לבשל 4 דקות או עד הרוטב מצטמצם 1/4 כוס. פרוס בשר באלכסון על פני תבואה לפרוסות דקות.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
סטייק יכול להיות מזווג עם מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות המרלו של המנהל. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 21 דולר לבקבוק.
![מרלו מנהל]()
מרלו מנהל
המרלו של המנהל שלנו מ-2014 מציע לוזריות וחך עגול ומלא. הניחוח שלו מדגים פירות אדומים ושחורים עם רמזים של אניס ועץ מתובל. עסיסיים עם כניסתו, היין מתרחב והופך לקטיפתי על החיך עם טעמים של שזיף, לוגנברי ודובדבן שחור מודגש על ידי הערות תבלינים עדינות של שעועית אספרסו ווניל קלוי. טאנינים בינוניים תומכים בגוף היין הזה, ומציעים תחכום בגימור שלו. זוגות יפה עם חזה בקר, צלעות חזיר בגריל ולינגוויני עם פסטו.