מחבת סלמון צרוב עם זיגוג חומץ הדר שעועית ירוקה
פאן סלמון צרוב עם זיגוג חומץ הדר שעועית ירוקה דורש על 28 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 480 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 25 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. אם יש לכם חומץ בלסמי, פילה סלמון, מיץ תפוזים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 98% וזה נהדר. מתכונים דומים: סלמון צרוב עם שעועית ירוקה Garlicky, סלמון צרוב על בייקון עם חומץ בלסמי, דבש ורוזמרין, ו צלעות חזיר מחבת, תפוחי אדמה ושעועית ירוקה.
הוראות
מחבת ברזל יצוק או מחבת תחתית כבדה מעל חום גבוה בינוני.
מברישים את פילה הסלמון בשמן. מתבלים במלח ופלפל. לבשל סלמון עד רק מבושל דרך, על 3 דקות בכל צד.
בעוד הסלמון מבשל, להביא יין, חומץ, מיצי הדר וסוכר חום לרתיחה על חום גבוה. להפחית זיגוג 3 או 4 דקות, עד מעובה.
הסר מהחום. מערבבים 1/2 כפית פלפל שחור גס.
במחבת שנייה, להביא מים 1/2 אינץ לרתיחה עם שעועית ירוקה חתיכות של קליפת תפוז ו/או לימון. מכסים את השעועית הירוקה ומבשלים 3 או 4 דקות.
מסננים את השעועית וזורקים עם טפטוף של שמן (אופציונלי) ומתבלים במלח ופלפל.
טפטוף זיגוג על פילה סלמון ומגישים עם שעועית ירוקה הדר.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. היינות בדיעבד שרדונה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
![יינות בדיעבד שרדונה]()
יינות בדיעבד שרדונה
השרדונה שלנו מ-2018 מקורו בכרמים בקרנרוס ובאוק נול. מותסס נירוסטה, ולאחר מכן בגיל שלושה חודשים על lees אלון צרפתי ניטראלי, היין מראה חומציות רבה, משקל ותחושה הפה. זה 100% שרדונה מראה חומציות שמורות בדרך כלל עבור יינות אל חלד בלבד. זה שרדונה מאוזן להפליא.