מתכון טיגון מחבת פאייה Mixta (פאייה עם פירות ים ובשר) מוכן בערך 1 שעה ו 15 דקות וזה בהחלט עצום ללא גלוטן וללא לקטוז ומתאים לאוהבי מזון אירופאי. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. מנה אחת מכילה 446 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 16 גרם שומן. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-2 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך עלי פטרוזיליה, לימון, מלח כשר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. נסו פאייה פירות ים, פאייה פירות ים, ו פאייה פירות ים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את התנור ל 204° ומסדרים מתלה באמצע.ליבה וחצי מהעגבנייה. מגררים את צד הבשר של כל חצי על החורים הגדולים של פומפיה תיבת להגדיר מעל קערה בינונית, לעצור כאשר אתה מגיע לעור. השליכו את העורות. אתה צריך בערך 1/2 כוס של עיסת עגבניות ומיץ; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
תלתלי שוקולד לבן לאפייה
ציוד שתשתמש בו
פומפיה תיבת
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מניחים את השרימפס בקערה קטנה, מוסיפים 1/4 כפית של הפפריקה, ומתבלים במלח ופלפל. לזרוק לשלב, ואז לקרר.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
נוזל-אונקיות מים טריים
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מניחים את העוף בקערה בינונית ומתבלים בנדיבות עם מלח ופלפל; מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מניחים מחבת גדולה 12 אינץ ' בטוחה לתנור על חום בינוני גבוה עד חם, כ 3 דקות.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
מוסיפים את הצ ' וריסו למחבת ולבשל, ערבוב מדי פעם, עד שהוא התחיל חום והשומן שניתנו, על 2 עד 3 דקות. באמצעות מלקחיים או כף מחוררת, להעביר קערה גדולה; להפריש.צריכה להיות שכבה דקה של שומן שניתנו במחבת. אם אין מספיק, להוסיף 1 עד 2 כפות שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
גבינת פלפל ג'ק מגוררת, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מוסיפים את העוף המנוסה למחבת בשכבה אחת וצורב, ערבוב מדי פעם, עד ששני הצדדים הם חום זהוב, על 6 דקות בסך הכל. באמצעות מלקחיים או כף מחוררת, להעביר את העוף לקערה עם צ ' וריסו; להפריש.להפחית את החום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
גבינת פלפל ג'ק מגוררת, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מוסיפים את הבצל, מתבלים במלח ופלפל, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שהתרכך, כ 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
8
מוסיפים את השום, נשארים 1/2 כפית פפריקה, וזעפרן, מערבבים לשלב, ומבשלים עד ריחני, על 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
נוזל-אונקיות מים טריים
זעפרן
שום גויה®
9
מוסיפים את עיסת העגבניות השמורה ומיץ ומבשלים עד שהתערובת חשוכה מעט בצבע, מגרדים את כל חתיכות השחמה מהחלק התחתון של המחבת, כ 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
תלתלי שוקולד לבן לאפייה
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
מוסיפים את האורז ומלח נמדד ומערבבים למעיל בתערובת העגבניות.הגבר את החום לגובה בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
אפונה גויה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
11
מוסיפים את המרק ומערבבים לשלב. מסדרים את תערובת האורז בשכבה זוגית. להפיץ את צ ' וריסו שמורות ועוף על האורז, הוספת מיצים שנצברו מהקערה. (אין לערבב את האורז מנקודה זו ואילך.) מביאים לרתיחה תוססת וממשיכים להתבשל, התאמת החום לפי הצורך, עד גרגרי האורז התנפחו, רוב הנוזל נספג, והאורז מתחיל לעשות קול פצפוצים, כ 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
גבינת פלפל ג'ק מגוררת, מחולקת
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
12
הסר את המחבת מהחום.מסדרים את השרימפס השמורים ואת רכיכה (ציר בצד למטה) באורז, מלטשים אותם מעט.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
13
מניחים את המחבת בתנור ואופים עד רכיכות נפתחו, השרימפס רק מבושל דרך, והאורז הוא רך אבל עדיין אל דנטה, על 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
14
הסר את המחבת מהתנור ומניח על מתלה תיל. מכסים בנייר כסף ולתת לעמוד במשך 5 דקות. לפני ההגשה פאייה, להשליך כל רכיכה סגורה ומפזרים את המנה עם הפטרוזיליה.
ספרדית עובדת ממש טוב עם Tempranillo, Albarino, ו Grenache. כאשר זיווג יין עם מנות ספרדיות, למה לא בצע את הכלל "מה גדל יחד הולך ביחד"? אנו ממליצים albariño עבור יין לבן garnachan ו tempranillo עבור אדום. סנגרה דה טורו Tempranillo עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 9 דולר לבקבוק.