מחבת פטריות איטלקית
מחבת פטריות איטלקית עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 339 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 19 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו פטריות, סוכר, רוטב פיצה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מתכונים דומים: עוף איטלקי, פטריות ומחבת זוקיני, מחבת איטלקית פריטטה, ו המבורגרים מחבת איטלקית.
הוראות
מבשלים בשר בקר, בצל, פטריות ושום במחבת 12 אינץ ' מעל חום בינוני, ערבוב מדי פעם, עד בשר חום; לנקז.
מערבבים ברוטב פיצה, פסטה, מים, סוכר ותיבול איטלקי.
חום לרתיחה; להפחית את החום.
מכסים ומבשלים כ 20 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד פסטה הוא רך.
מפזרים גבינה. מכסים ומבשלים על 2 דקות או עד גבינה מותכת.