מחבת קלה בשר בקר וחום חשיש
אם אתה רוצה להוסיף עוד ללא גלוטן וללא חלב מתכונים לקופסת המתכונים שלך, בשר בקר מחבת קל וחום חשיש עשויים להיות מתכון שכדאי לך לנסות. מתכון זה משמש 4. זה מנות ראשונות יש 506 קלוריות, 26 גרם חלבון, ו 32 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. אם יש לכם מרק סלרי מרוכז של קמפבל, גבינה אמריקאית מעובדת, קטשופ וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון די טוב של 62%. מתכונים דומים: ארוחת ערב מחבת חשיש בשרנית, תבשיל חום חשיש מחבת שמנת, ו מחבת קלה קורנביף חשיש וכרוב.
הוראות
מבשלים את הבקר במחבת בגודל 10 אינץ ' על אש בינונית-גבוהה עד להשחמה טובה, תוך ערבוב לעיתים קרובות להפרדת בשר.
מערבבים את המרק, המים, הקטשופ והווסטרשייר במחבת ומחממים לרתיחה. מערבבים פנימה את תפוחי האדמה. מנמיכים את האש לנמוכה. מכסים ומבשלים 10 דקות או עד שתפוחי האדמה רכים. למעלה עם הגבינה.