מחווני ביזון עם ממרח אבוקדו
מחווני ביזון עם ממרח אבוקדו עשויים להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 28 גרם חלבון 28 גרם של שומן, וסך הכל 533 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. אם יש לכם מלח, מיץ ליים, עגבניות רומא, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. נסו מחווני ביזון עם ממרח אבוקדו, מחווני ביזון, ו מחווני ביזון (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית, אבוקדו מחית, שמנת חמוצה, מיץ לימון וגלידה, jalapeo, כוסברה, 1/2 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל עד גושי. לחץ על עטיפת פלסטיק על פני השטח של ממרח אבוקדו ומקרר.
מערבבים ביזון, שום, ומלח ופלפל הנותרים בקערה קטנה. טופס לשמונה קציצות 2-אונקיה, להעביר צלחת, ולהניח בצד.
מחממים גריל או מחבת גריל על חום בינוני גבוה. מחווני גריל עד מבושל היטב; 4 דקות לכל צד עבור בינוני.
שכבה אחת עלה חסה, פרוסת עגבניות, וטבעת בצל על החצי התחתון של כל לחמניה ומעלה עם 2 כפות גוואקמולי.
הוסף מחוון, העליון עם חצי אחר של לחמניה.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
מקסיקני ניתן לזווג עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יקבי עמק וילאמט Rosé אשכול שלם של פינו נואר עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
![עמק וילאמט כרמים אשכול שלם עלה של פינו נואר]()
עמק וילאמט כרמים אשכול שלם עלה של פינו נואר
ורוד בהיר בצבע עם ניחוחות של תות עסיסי, דובדבן, ליצ ' י טרופי וקרם וניל, אבטיח, תותים ושמנת, דובדבן אדום ויערה. יבש עם גוף בינוני, פה עגול וטעמים תוססים של נקטרינה, אפרסק, יערה ומינרליות. החומציות המרעננת יוצרת גימור תוסס ונקי.Rosé זה הוא יין רב תכליתי כדי להתאים עם מזון כפי שהוא יכול לעמוד בפני מאכלים מורכבים עדיין נוח עם סלטים פשוטים וירקות עונתיים. תוכלו ליהנות עם מחווני סלמון, אהי טונה, קארי ירקות, ברוסקטה, קבב עוף בלסמי, לחמים שטוחים, סלטי ניסואז, גבינות ולוחות charcuterie. מגישים מקורר.