מחווני בשר בקר צלוי במלחname
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל מחווני בשר בקר צלוי במלח. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 8 . מנה אחת מכילה 827 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 32 גרם שומן. אם יש לכם chimichurri pesto, לחמניות, שמן זיתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 25 דקות. נסו מחווני פילה בקר, פילה בקר בקרום מלח, ו מחווני פילה בקר עם רוטב חמוציות כתום (מתכונים דומים).
הוראות
מפזרים בשר עם פלפל. מבשלים בשמן חם במחבת מעל חום בינוני גבוה, מפנה מדי פעם, 5 דקות או עד השחמה מכל הצדדים.
מערבבים יחד מלח 1 כוס מים קרים.
מורחים חצי מתערובת המלח במלבן (מעט גדול יותר מבשר בקר) במחבת צלייה גדולה; למעלה עם בשר בקר. טפיחה נשארת תערובת מלח על בשר בקר, מכסה לחלוטין.
אופים ב 400 45 עד 50 דקות או עד מדחום בשר מוכנס למרכז רושם 14
הקש על הקרום עם כף; הסר את הקרום. (בשר בקר ימשיך לבשל אם הקרום נשאר על.)
להעביר בשר בקר ללוח חיתוך. לכסות באופן רופף עם נייר; לתת לעמוד 10 דקות.
מברישים עודף מלח; פרוסת בשר בקר.
מגישים בשר בקר בגלילים עם פסטו.