ברווז קונפי מחוונים, באן-מי סגנון הוא חלב חינם מנה עיקרית. מתאים ל-4 ומחירו 3 מנות.75 דולר למנה. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 54 גרם חלבון, 42 גרם שומן, ובסך הכל של 828 קלוריות. 1 אדם התרשמו מתכון זה. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לך קינמון טחון, שומן ברווז מעובד מברווז, עלי כוסברה טריים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. כדי להשתמש בחומץ היין הלבן תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגת קטיפה אדומה כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 49%. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: מחווני קונפי ברווז, מה זה קונפי ברווז, ו ברווז קונפי.
הוראות
1
מחממים תנור ל 225 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
מתבלים את שני צידי הברווז במלח, סוכר, כוסברה, פפריקה וקינמון.
מרכיבים שתצטרך
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
כמו פיסטוקים או אגוזי מלך
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
ליקוריץ צהוב וירוק
ברווז שלם
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
3
מוסיפים את גרגרי הפלפל והברווז המתובל לשומן המעובד, ומוודאים שהברווז שקוע. מכסים את התבנית בנייר כסף ומניחים ומבשלים כ -4 עד 6 שעות, עד שהמזלג רך.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
ברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
מניחים סיר בינוני על אש בינונית ומוסיפים את הסוכר, שאלוט, שום, ג ' לפנו, עלה דפנה, מלח, זרעי כוסברה, גרגירי פלפל, חומץ יין לבן ומים. מביאים לרתיחה, תוך ערבוב עד שהסוכר מתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
חומץ יין לבן
זרעי כוסברה שלמה
תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
12 פלפלי ג'לפנו (בערך 3 אינץ' כל אחד)
שאלוט, מגורר או טחון
1 תפוז, גרידה
ליקוריץ צהוב וירוק
1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
5
מוסיפים את הגזר ומחזירים לרתיחה. מניחים להתבשל עד שהגזר אל דנטה, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
6
מסירים מהאש ומניחים בצד להתקרר.
7
מקציפים יחד את החלמונים, השום ומיץ הליים.
מרכיבים שתצטרך
1 תות, קלוף
זנים של פטריות
1 תפוז, גרידה
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
8
להקציף 1/3 עד 1/2 כוס שומן ברווז נוזלי.
מרכיבים שתצטרך
שומן ברווז
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
9
מוסיפים את גרידת הליים ומתבלים ברוטב חם, ומלח, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
שרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובש
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
10
מוציאים את הברווז מהתנור. מוציאים בזהירות מהשומן ומניחים בצד העור כלפי מטה על תבנית ברזל יצוק על אש גבוהה כדי לפריך את השומן, כ -2 דקות. מסננים את השומן ומשתמשים בו שוב כמה פעמים, אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
11
מוציאים את הברווז מהתבנית ומגרסים בעזרת מזלג.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
12
פורסים את גלילי המחוון לשניים.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנות
13
מניחים חלק מהגזרים הכבושים על תחתית הלחמניה. מעל את הגזר עם חלק מהברווז הגרוס. כף חלק מעלי האיולי והכוסברה מלמעלה וכסה במכסי המחוון ובשיפוד.
מרכיבים שתצטרך
כוסברה טרייה
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט