מחזורי שעועית פינטו
צריך לקטו אובו צמחוני הור ד ' אובר? מחזורי שעועית פינטו יכולים להיות מתכון סופר לנסות. והוא מתאים להגשה ל 15 מנות סועדים.. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 1 גרם חלבון, 7 גרם שומן, ובסך הכל 77 קלוריות. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 30 דקות. אם יש לכם גבינת צ'דר, מאפה ), מטבל שעועית פינטו ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 30%. הציון הזה לא כל כך מדהים. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: תבשיל שעועית פינטו, תבשיל שעועית פינטו, ו טאקו שעועית פינטו.
הוראות
בקערה שלבו מטבל שעועית, בצל ופלפל ירוק; מניחים בצד. על משטח מקומח קלות מגלגלים מאפה ל -1 / 8 אינץ'. עובי.
מפזרים חצי גבינה; לחץ קלות באצבעות. הופכים מאפה; מפזרים את הגבינה שנותרה ולוחצים קלות.
חותכים ל-3 אינץ'. מעגלים.
מניחים כ -2 כפיות תערובת שעועית במרכז כל עיגול. מקפלים; לחץ על הקצוות בעזרת מזלג כדי לאטום.
מניחים על ניירות אפייה משומנים קלות.
אופים בחום של 350 מעלות למשך 15-18 דקות או עד להזהבה.
מגישים עם סלסה ושמנת חמוצה אם רוצים.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
יין מבעבע ורוז נוצץ הם בחירה מצוינת עבור אנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול לטעות עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שתוכלו לנסות הוא לארמנדייה-ברנייה קו רוחב אקסטרה ברוט. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-55 דולר.
לארמנדייה-ברנייה קו רוחב אקסטרה ברוט
הכרמים ממוקמים ורטוס, אוגר, אוויז, קרמנט, אשר יוצרים קו קרוב מרידיאן 4. קו אורך הוא 60% יין בסיס מבציר 2009 המותסס בנירוסטה ו -40% יין מילואים מפודרה ואלון ניטרלי. 100% שרדונה התיישן על השקעים למעלה משנתיים ומינון של 4 גרם לליטר.