קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות5
מגזין

מחית סקווש קבוצ'ה

מחית סקווש קבוצ'ה
אם יש לך מלח, סוכר חום, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: מרק סקווש קבוצ'ה, Kabocha סקווש קארי אדום, ו דלעת קבוצ'ה מצופה.

הוראות

1
מחממים תנור ל 45
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
חותכים סקווש לשניים, וזורקים זרעים.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
3
מניחים את חצאי הסקווש, חותכים צדדים למטה, בכוס 13 x 9 אינץ ' או צלחת אפייה קרמית, ומוסיפים 1/2 כוס מים לצלחת. מכסים ואופים ב 450 במשך 40 דקות או עד סקווש הוא מכרז.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
4
הסר את הדלעת מהמחבת, ולתת לעמוד במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
5
הסר עיסת העור, ולהשליך את העור.
6
שלב עיסת סקווש, סוכר חום 1/2 כוס, ואת שאר החומרים במעבד מזון, ולעבד עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
חבילת Milk Dudsחבילת Milk Duds
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה