קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות5
מגזין

מחית סקווש קבוצ'ה

מחית סקווש קבוצ'ה
אם יש לך מלח, סוכר חום, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: מרק סקווש קבוצ'ה, Kabocha סקווש קארי אדום, ו דלעת קבוצ'ה מצופה.

הוראות

1
מחממים תנור ל 45
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
חותכים סקווש לשניים, וזורקים זרעים.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
3
מניחים את חצאי הסקווש, חותכים צדדים למטה, בכוס 13 x 9 אינץ ' או צלחת אפייה קרמית, ומוסיפים 1/2 כוס מים לצלחת. מכסים ואופים ב 450 במשך 40 דקות או עד סקווש הוא מכרז.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
הסר את הדלעת מהמחבת, ולתת לעמוד במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
הסר עיסת העור, ולהשליך את העור.
6
שלב עיסת סקווש, סוכר חום 1/2 כוס, ואת שאר החומרים במעבד מזון, ולעבד עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח