קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות10
ציון בריאות15
מטבחיםאמריקאי
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

מחית תבשיל שעועית ירוקה של סאני

מחית תבשיל שעועית ירוקה של סאני
מחית תבשיל שעועית ירוקה של סאני היא תוספת שמגישה 10. המתכון הזה מכסה 20% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. צופה בדמות שלך? זה מתכון ללא גלוטן יש 292 קלוריות, 9 גרם חלבון, ו 21 גרם שומן למנה. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. צאו לחנות ואספו עלי מרווה, פפריקה הונגרית, שמן זית ועוד מספר מצרכים להכין אותה היום. זה יהיה להיט שלך חג ההודיה אירוע. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה ו 30 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 58%. הציון הזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: תבשיל שעועית ירוקה, תבשיל השעועית הירוקה הטובה ביותר, ו תבשיל שעועית ירוקה.

הוראות

1
חממו את התנור ל -375 מעלות צלזיוס חמאה תבנית אפייה בגודל 8 על 8 אינץ ' והניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
לתבשיל: ממלאים סיר גדול במים.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
3
מוסיפים את השום וחופן מלח קטן. מביאים לרתיחה ומוסיפים את תפוחי האדמה. מבשלים עד שהמזלג רך, 6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4
מוציאים את תפוחי האדמה והשום בעזרת כף מחוררת למסננת כדי לאפשר לנקז. לאותם מים, מוסיפים את השעועית הירוקה. מחזירים לרתיחה במידת הצורך, ואז מבשלים עד שהשעועית הירוקה בהירה ורכה, 6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקהשעועית ירוקה
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
5
מוציאים למסננת.
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
6
במחבת מטגנת על אש בינונית מוסיפים את שמן הזית, הבצל, צ ' ילה הסראנו והטימין. מתבלים בקורט מלח, טחינה או 2 פלפל ופפריקה. מבשלים עד שהבצל רך, ואז מוסיפים את הפטריות ורוטב הווסטרשייר, ומתבלים שוב במלח ופלפל. מבשלים עד שהפטריות משחררות מעט מהלחות שלהן והופכות רכות, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
12 עד 16 לחמניות סנדוויץ'12 עד 16 לחמניות סנדוויץ'
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
3/4 כוס שמן פלפל חריף (שמן צ'ילי)3/4 כוס שמן פלפל חריף (שמן צ'ילי)
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפויחסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מסירים את ענפי הטימין ומערבבים לאט את השמנת הכבדה. הרם את החום עד שהדברים מתחילים לבעבע. מבשלים בטמפרטורה זו, תוך כדי ערבוב, עד שהקרם מסמיך מעט, 6 עד 8 דקות. לאחר הסמיכה מכבים את האש ומערבבים פנימה את הקרמה.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות, 1)חתוך לקוביות, 1)
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
קרם מקסיקניקרם מקסיקני
8
בקערה אחת גדולה, מוסיפים את תפוחי האדמה. בקערה גדולה נוספת מוסיפים את השעועית הירוקה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקהשעועית ירוקה
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
9
מוסיפים את הג ' לפנוס לתפוחי האדמה. לאחר מכן, הוסיפו שלושה רבעים מתערובת הפטריות לתפוחי האדמה והשאר לשעועית הירוקה. מחלקים את הגבינה באותה צורה לשתי הקערות. מועכים את תפוחי האדמה עד לאיחוד. לחץ לתחתית תבנית האפייה המוכנה. מערבבים את השעועית הירוקה עד לאיחוד, ומורחים בצורה אחידה מעל.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקהשעועית ירוקה
12 פלפלי ג'לפנו (בערך 3 אינץ' כל אחד)12 פלפלי ג'לפנו (בערך 3 אינץ' כל אחד)
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
10
לציפוי: שוטפים את קליפות תפוחי האדמה ומייבשים כמה שיותר במגבות נייר. בקערה מוסיפים את רצועות תפוחי האדמה, המרווה, הטימין, הפפריקה ושמן הזית. מתבלים בקורט מלח וטחינה או 2 פלפל. זורקים ומפזרים באופן שווה מעל החלק העליון של השעועית הירוקה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקהשעועית ירוקה
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפויחסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
11
אופים עד תפוחי אדמה חום ולהתחיל פריך על הקצוות, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן

מרכיבים

454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פטריות בלה בייבי, פרוספטריות בלה בייבי, פרוס10ריבס, קצוץ טרי או קפואפלפל שחור טחון טריפלפל שחור טחון טרי1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)חמאה, עבור שימון מחבתחמאה, עבור שימון מחבת454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)שעועית ירוקה טרייה, גזוז לחתוך לרצועות דקות על זוויתשעועית ירוקה טרייה, גזוז לחתוך לרצועות דקות על זווית6עלי מרווה טריים, קצוצים דקעלי מרווה טריים, קצוצים דק6sprigsטימין טרי, עלים מופשטים וקצוצים בעדינותטימין טרי, עלים מופשטים וקצוצים בעדינות8sprigsחתוך לקוביות, 1)חתוך לקוביות, 1)2ציפורןשום, מרוסקשום, מרוסק2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמנת כבדה, בטמפרטורת החדרשמנת כבדה, בטמפרטורת החדר1(יכול להיות או להרחיק)פפריקה הונגריתפפריקה הונגרית1צביטהקמצוץ פפריקה הונגריתקמצוץ פפריקה הונגרית8פרוסותפרוסות ג'לפנו כבושות, קצוצות דקפרוסות ג'לפנו כבושות, קצוצות דק1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקרם מקסיקני או שמנת חמוצהקרם מקסיקני או שמנת חמוצה2(חוֹרֶף)2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2(יכול להיות או להרחיק)2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות10ריבס, קצוץ טרי או קפואשמור קליפות תפוחי אדמה, לחתוך לרצועות דקות ספוג במים לפחות 20 דקותשמור קליפות תפוחי אדמה, לחתוך לרצועות דקות ספוג במים לפחות 20 דקות10ריבס, קצוץ טרי או קפואמלחמלח10ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי1סראנו צ'ילה, זרע וקצוץסראנו צ'ילה, זרע וקצוץ1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקבצל וידאליה קצוץבצל וידאליה קצוץ170אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)צ'דר לבן, מגוררצ'דר לבן, מגורר1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)רוטב ווסטרשייררוטב ווסטרשייר2תפוחי אדמה זהב יוקון, קלופים וחתוכים לנתחים בגודל 1 אינץ', קליפות שמורותתפוחי אדמה זהב יוקון, קלופים וחתוכים לנתחים בגודל 1 אינץ', קליפות שמורות