מחית תפוחי אדמה עם עשבי שום
מחית תפוחי אדמה עם עשבי שום יכול להיות רק תוספת שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 115 קלוריות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 14 מנות. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. 7 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם תפוחי אדמה ראסט, חלב, שוםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 5 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. מתכונים דומים: מחית תפוחי אדמה עם עשבי שום, מחית תפוחי אדמה עם עשבי שום, ו שום פירה עם רוטב עשבי תיבול.
הוראות
מניחים תפוחי אדמה בסיר 4 ליטר; מוסיפים מספיק מים כדי לכסות תפוחי אדמה.
חום לרתיחה; להפחית את החום. מבשלים חשפו 20 עד 30 דקותאו עד במכרז; לנקז. מחית עם masher תפוחי אדמה או מיקסר חשמלי על מהירות נמוכה.
בעוד תפוחי אדמה מבשלים, להמיס חמאה בסיר 1 ליטר מעל בינוני-lowheat. לבשל שום בחמאה 3 עד 4 דקות, ערבוב לעתים קרובות להיות זהיר notto חמאה חומה, עד השום הוא רך מאוד. מערבבים בחלב ועשבי תיבול. לבשל untilthromed.
מוסיפים תערובת חלב לפירה; מכים עד חלקה וקרם. תבלינים עם מלח ופלפל לפי הטעם.