מטבח הבדיקה של אמריקה מרק חמוץ חם עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 1060 קלוריות, 100 גרם חלבון ו 44 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים.. אם יש לכם בצל ירוק, רוטב סויה, עמילן תירס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב טופו המשרד הנוסף אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר רכות טבעוניות כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. וזה מרהיב. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : סלמון מזוגג מייפל-סויה (מטבח הבדיקה של אמריקה), עוגיות שוקולד צ'יפס מהמטבח האמריקאי, ו מטבח הבדיקה של אמריקה בישול איטי בשר בורגונדי.
הוראות
1
מקום טופו בצלחת עוגה ולהגדיר צלחת כבדה על גבי. משקל עם 2 פחיות כבדות; בואו לעמוד לפחות 15 דקות (טופו צריך לשחרר על 1/2 כוס נוזלי).
מרכיבים שתצטרך
2
לטאטא 1 רוטב סויה כף, שמן שומשום, ו 1 כפית קורנפלור בקערה בינונית; לזרוק חזיר עם מרינדה ולהניח בצד לפחות 10 דקות (אבל לא יותר מ 30 דקות).
מרכיבים שתצטרך
3
שלב 3 כפות קורנפלור עם 3 כפות מים בקערה קטנה ומערבבים היטב; להפריש, משאיר כף בקערה.
מרכיבים שתצטרך
4
מערבבים נשאר 1/2 כפית קורנפלור עם הנותרים 1 כפית מים בקערה קטנה; להוסיף ביצה והכה עם מזלג עד בשילוב. תניח בצד.מביאים מרק לרתיחה בסיר גדול להגדיר על חום בינוני גבוה. להפחית את החום בינוני נמוך; להוסיף נבטי במבוק ופטריות ומבשלים עד פטריות הם פשוט רך, על 5 דקות. בעוד מרק מבשלים, קוביות טופו לקוביות 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים טופו וחזיר, כולל מרינדה, למרק, ערבוב להפריד כל חתיכות של חזיר להידבק זה לזה. המשך להתבשל עד חזיר הוא כבר לא ורוד, על 2 דקות.מערבבים תערובת קורנפלור כדי רקומבין.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיפים למרק ומגבירים את החום לגובה בינוני; מבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שהמרק מתעבה והופך שקוף, בערך 1 דקה. מערבבים בחומץ, שמן צ ' ילי, פלפל, הנותרים 3 כפות רוטב סויה; לכבות את החום.בלי לערבב מרק, להשתמש מרק לטפטף לאט זרמים דקים מאוד של תערובת ביצים לתוך סיר בתנועה מעגלית.
מרכיבים שתצטרך
7
תן מרק לשבת 1 דקה, ואז להחזיר סיר לחום בינוני גבוה. מביאים מרק לרתיחה עדינה, ואז מיד להסיר מהחום. בעדינות לערבב מרק פעם אחת כדי להפיץ באופן שווה ביצה; מצקת לתוך קערות העליון עם בצל ירוק.