מטבח מוקסם
אם יש לכם מיץ ליים tabespoons, חלב חמאה דל שומן, onios, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. מתכונים דומים: מטבח מוקסם, מטבח מוקסם, ו מטבח מוקסם.
הוראות
חותכים X בתחתית כל עגבנייה ו blanch בסיר גדול של מים רותחים 10 שניות. מיד להעביר עם כפית מחוררת לאמבט קרח להתקרר. מקלפים עגבניות וחותכים אותן. (האחים לי גם מציעים זריעת העגבניות, אבל אני ציירתי את הקו שם.) אחרת, פשוט קוצצים את העגבניות עם העור על.
מניחים חסה, ירקות, 3 כוסות של לחם תירס קלוי, בצל ועגבניות לקערה גדולה לזרוק לשלב.
טפטוף עם רוטב חמאה, מתבלים במלח ופלפל, וזורקים שוב.
לשרת immediately.Do קדימה: אם אתה עושה את זה לפיקניק או סיר-מזל אה, אתה צריך אני מציע לשמור על קרוטונים במיכל אחד, את הרוטב אחר ואת תערובת סלט בשליש; זה הכי טוב התאספו טרי, או 30 דקות לאחר מכן.רוטב חמאה-ליים
עובד מספר הבישול של האחים לי דרומי
פחות כבד מאשר רוטב אלה ירוק מסורתי, אבל הו-כל כך הרבה יותר ירוק מאשר רוטב החמאה הרגיל שלי, זה יהיה טוב באותה מידה על סלט כפי שהוא יהיה כמו טבילה (להוסיף 1/3 כוס שמנת חמוצה או קרם פראש, וקצת יותר מלח) למשהו מטוגן בשמן עמוק. (הם מציעים במיה, עגבניות ירוקות, צדפות או גורי דממה. אני אומר כן, בבקשה.) 3/4 כוסות חלב חלב מלא או דל שומן (כל המועדפת)5 tabespoons מיץ לימון סחוט טרי (הם אומרים מ 3 עד 4 לימונים; אני רק צריך 1/2)2 כפות שמן זית oil1 כף חומץ תפוחים תפוחים תפוחים (אופציונלי, זה היה התוספת שלי לתת לו יותר זינג)1 כף דבש 1 / 4 כוס טחון דק בזיליקום טרי 1/4 כוס דק טחון טרי עלים שטוחים parsley1/4 דק טחון דק טחון ירוק onios1/2 כפית מלח, ועוד טעם של כוס
לטאטא את כל החומרים יחד בקערה קטנה עד בשילוב. יכול מכוסה בחוזקה ומאוחסן במקרר עד יומיים.לחם תירס דק ופריך
מותאם מ Lee Bros. Southern Cookbook1 כף שומן או חמאה לא מומלחת 1 1/2 כוסות אבן-קרקע קמח תירס 1 כפית אבקת אפייה 1 כפית סודה 1/2 כפית מלח 1 כפית סוכר 1 ביצה גדולה 1/2 כוסות חלב מלא או דל שומן (כל העדיף, heres איך אתה יכול לעשות משלך)2 כפות חמאה לא מומלחת
מחממים את התנור ל 232°. משמנים מחבת 12 אינץ ' עם כף אחת של שומן חזיר או חמאה, משאירים כל עודף במחבת, ומניחים אותו במחבת oven.In קערה גדולה, לטאטא את החומרים יבשים יחד. בקערה בינונית, לטאטא את הביצה עד קצף ולאחר מכן לטאטא בחמאה.
מוסיפים את החומרים הרטובים ליבשים ומערבבים היטב. ממיסים את החמאה שנותרה במיומנות קטנה (או במיקרוגל שלך) ולוחצים את החמאה לתוך הבלילה שלך.בעוד השומן במחבת הגדולה הוא עישון, בזהירות להסיר את המחבת מהתנור לסובב את השומן סביב מעיל התחתון הצדדים באופן שווה.
יוצקים את הבלילה למחבת; זה צריך לרחוש, אומר האחים לי.
אופים במשך 15 דקות, או עד העליון של הלחם הוא חום זהוב ואת הקצה משך מן הצד של המחבת.
הסר מהתנור או להגיש חם, בשש טריזים, או לתת מגניב להזמין סלט לחם תירס (לעיל).ראה עוד: ארוגולה, עשבי תיבול, תמונה, סלט, קיץ, עגבניות
האם עוד: קישור / סימנייה / סיכה / הדפסה / דוא " ל / 134 תגובות