תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל ארטישוק יווני לטבול. מנה אחת מכילה 215 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 25 מנות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. אם יש לכם לבבות ארטישוק, פטה, שמנתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו מטבל סרטן ארטישוק, אבוקדו תרד מטבל ארטישוק, ו מטבל תרד וארטישוק אפוי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים מתלה בשליש העליון של תנור מחממים ל 191°. Mist צלחת פאי 9 אינץ ' עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
שים 1/4 פרמזן כוס ושאר החומרים (למעט פלחי פיתה או צ ' יפס) בקערה; לערבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
פרמזן
צ ' יפס
פיתה
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
מורחים בתבנית אפייה; מפזרים 2 כפות שמורות. פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
פרמזן
מורחים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
4
אופים עד מבעבע, כ -30 דקות. הפוך broiler גבוה; broil עד העליון הוא זהב, 2 עד 3 דקות, צופה כדי להיות בטוח מטבל לא לשרוף.
יווני בתפריט? נסה זיווג עם Agiorgitiko, Assyrtiko, ו Moschofilero. אם אתה מרגיש כמו ללכת יווני עם האוכל היווני שלך, assyrtiko ו moschofilero שניהם יינות לבנים מקסימים כדי להתאים עם עוף, פירות ים, וכו'. Agiorgitiko הוא אדום בעל גוף מלא מתאים בשר צלוי כבש. אתה יכול לנסות Skouras סנט ג ' ורג ' Agiorgitiko. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 18 דולר לבקבוק.