מטבל ברוקולי חם הוא צמחוני מתאבנים. מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 55 קלוריות. והוא יספק כ 30 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. אם יש לכם פלפלים, חמאה, בצל וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו מטבל עוף חם נאשוויל, רוטב הפאדג'החם הטוב ביותר, ו מרק חם וחמוץ (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל-350F.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
2
לחתוך פרוסה מהחלק העליון של כיכר לחם; להסיר במרכז, משאיר קליפה עבה 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
כיכר לחם
3
חותכים את הלחם לחתיכות בגודל ביס. מכסים את הקליפה עם החלק העליון של הלחם; מניחים על גיליון אפייה עם חתיכות לחם.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות בירה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
4
אופים 15 דקות.; מגניב מעט.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
5
בינתיים, לבשל ומערבבים סלרי, פלפלים אדומים ובצל בחמאה בסיר בינוני על חום בינוני 5 דקות. או עד פריך במכרז.