מטבל ברוקולי חם
מטבל ברוקולי חם לוקח בערך 15 דקות מתחילתו ועד סופו. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 170 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 13 גרם שומן. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו קרקרים, מיונז, פטריות, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה מושלם עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. לא הרבה אנשים ממש אהבו את ההור ד ' אובר הזה. עם כפית ציון 19%, המנה הזו לא כל כך מדהימה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: מטבל גבינת ברוקולי חם, חם פי. בי & ג'יי לטבול, ו מטבל סרטנים חם.
הוראות
בקערה חסינת מיקרוגל, ברוקולי במיקרוגל גבוה למשך 1 עד 1-1/2 דקות או עד שהוא רך, תוך ערבוב פעם אחת.
מסננים היטב. בקערה אחרת הניתנת למיקרוגל, שלבו את גבינת השמנת, המיונז, מלח השום ופלפל הלימון לתערובת אחידה.
בסיר קטן הקפיצו את הסלרי, הבצל והפטריות בחמאה עד שהם רכים. מערבבים לתערובת גבינת שמנת. לפני ההגשה, מיקרוגל, ללא כיסוי, גבוה למשך 20-50 שניות או עד שהוא חם, תוך ערבוב פעם אחת.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
אנטיפסטי עובד ממש טוב עם יין מבעבע ורוז נוצץ. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול לטעות עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. מוסקטו ורוד מבעבע יחף עם דירוג 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
![יחף שמפניה ורוד מוסקטו]()
יחף שמפניה ורוד מוסקטו
מוסקטו ורוד מבעבע יחף מתוק ועסיסי עם ניחוחות וטעמים נפיצים. מוגש הכי טוב צונן (36-40 מעלות פרנהייט), זה תוסס יש ניחוחות וטעמים של יסמין כתום מנדרינית משלימים פטל אדום, תות ורימון. תיהנו מהגימור הקרמי והעסיסי!