קושירגיל
מוכן ב15 דק.
מנות8
ציון בריאות1
מגזין

מטבל ברוקולי חם

מטבל ברוקולי חם
מטבל ברוקולי חם לוקח בערך 15 דקות מתחילתו ועד סופו. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 170 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 13 גרם שומן. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו קרקרים, מיונז, פטריות, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה מושלם עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. לא הרבה אנשים ממש אהבו את ההור ד ' אובר הזה. עם כפית ציון 19%, המנה הזו לא כל כך מדהימה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: מטבל גבינת ברוקולי חם, חם פי. בי & ג'יי לטבול, ו מטבל סרטנים חם.

הוראות

1
בקערה חסינת מיקרוגל, ברוקולי במיקרוגל גבוה למשך 1 עד 1-1/2 דקות או עד שהוא רך, תוך ערבוב פעם אחת.
מרכיבים שתצטרך
1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מסננים היטב. בקערה אחרת הניתנת למיקרוגל, שלבו את גבינת השמנת, המיונז, מלח השום ופלפל הלימון לתערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
ממתקים עכשיו ואחר כךממתקים עכשיו ואחר כך
4 עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי4 עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
מוסיפים ברוקולי.
מרכיבים שתצטרך
1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®
4
בסיר קטן הקפיצו את הסלרי, הבצל והפטריות בחמאה עד שהם רכים. מערבבים לתערובת גבינת שמנת. לפני ההגשה, מיקרוגל, ללא כיסוי, גבוה למשך 20-50 שניות או עד שהוא חם, תוך ערבוב פעם אחת.
מרכיבים שתצטרך
ממתקים עכשיו ואחר כךממתקים עכשיו ואחר כך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
5
מגישים עם קרקרים.
מרכיבים שתצטרך
לכריכהלכריכה

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

אנטיפסטי עובד ממש טוב עם יין מבעבע ורוז נוצץ. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול לטעות עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. מוסקטו ורוד מבעבע יחף עם דירוג 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
יחף שמפניה ורוד מוסקטו
יחף שמפניה ורוד מוסקטו
מוסקטו ורוד מבעבע יחף מתוק ועסיסי עם ניחוחות וטעמים נפיצים. מוגש הכי טוב צונן (36-40 מעלות פרנהייט), זה תוסס יש ניחוחות וטעמים של יסמין כתום מנדרינית משלימים פטל אדום, תות ורימון. תיהנו מהגימור הקרמי והעסיסי!