מטבל בשר חם עם סדקים
מטבל בשר חם עשוי להיות רק מתאבן hor אתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 250 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 25 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-30 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך שמנת, פקאן, מיונז, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 20%. נסו מטבל עוף חם נאשוויל, טבילת בשר ובצל סדוקה, ו בשר מיובש על טוסט (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
במחבת גדולה, בצל מטגן בחמאה מעל חום בינוני-נמוך עד הבצל רך.
מוסיפים יין לבן ומבשלים במשך 2 דקות.
מערבבים שמנת חמוצה, מיונז, גבינת שמנת ובשר מיובש למחבת. מערבבים ברציפות עד שכל המרכיבים נמסים יחד.
יוצקים את התערובת לתוך צלחת אפייה 8 אינץ ' העליון עם אגוזי פקאן.
אופים במשך 15 עד 20 דקות.