מטבל יוגורט בצל מתוק יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון hor d ' ouvre שלך. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 105 קלוריות. מתאים ל-6 מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 31 דקות. לכי לחנות וקחי שמן קנולני, גבינת פטה, יוגורט ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. וזה לא כל כך מרהיב. נסו מטבל בצל וידאלי מתוק, יוגורט ומטבל פטה, ו מטבל בצל צרפתי # SundaySupper (מתכונים דומים).
הוראות
1
מבשלים בצל וסוכר בשמן חם במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני נמוך, ערבוב לעתים קרובות, 15 עד 20 דקות או עד בצל הם בצבע קרמל. מערבבים שום, ומבשלים 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
בואו מגניב 5 דקות; לקצוץ בצל.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3
מערבבים יחד תערובת בצל מקורמל, יוגורט, ושאר החומרים בקערה בינונית. כיסוי וצינה 30 דקות או עד מוכן לשרת.