מטבל עוף מקסיקני עם ליים
מטבל עוף מקסיקני עם ליים עשוי להיות רק מתאבן אתה מחפש. מתכון זה מספק 18 מנות. עם 219 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, גשו לסופר וקנו קרם, גבינת צ'דר, זיתים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-20 דקות. נסו מרק ליים עוף מקסיקני, עוף ליים מקסיקני בגריל, ו ליים מקסיקני עם עוף או מרק טורטייה (מתכונים דומים).
הוראות
קו 9 אינץ פאי מחבת עם ניילון נצמד, המאפשר לעטוף להאריך על קצה המחבת. בקערה קטנה, מערבבים גבינת שמנת ושמנת חמוצה עד מעורבב היטב. מערבבים קליפת לימון.
מפזרים עוף וזיתים על תערובת גבינת שמנת. בקערה קטנה, מערבבים שעועית מטוגנת כדי לרכך.
שעועית מורחת על תערובת עוף. מכסים בניילון נצמד; מקררים לפחות 3 שעות, אך לא יותר מ-6 שעות.
כדי לשרת, לטבול unmold על מגש שטוח 10 אינץ'; להסיר לעטוף פלסטיק. לטבול למעלה עם סלסה, עגבניות, גבינה וכוסברה.
מגישים עם צ ' יפס טורטייה.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות Alexana Revana הכרם פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 42 דולר לבקבוק.
![כרם פינו נואר אלכסנה רבאנה]()
כרם פינו נואר אלכסנה רבאנה
# 17 Vine Spectator Top 100 של 2013את 2010 כרם רבאנה פינו נואר הוא מצג מצוין הן של הבציר והן של אתר הכרם רבאנה.2010 הייתה עונת גידול מאתגרת, אך עם ייצור יין קפדני ומיומן קפדני, התערובת שלנו של שמונה שיבוטי differentPinot noir יצרה אינטנסיבי, מורכב ו balancedwine. ניחוחות בהירים, קדימה של דובדבן שחור, צמחים מיובשיםתווים פלורליים מורמים על ידי דבשה ופריחה אניס. טעמי שרי מסיבלבלאק דקדנטיים ומשתלבים היטב עם תבלינים, קולה וגווני קקאו. המרקם שופע ועשיר, גימור עםטאנינים רכים סביב המספקים מבנה מושלם עבור cellaring.