מטבל פלפל אדום-אגוז חריף
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל טאנג אדום פלפל ואגוזים. מתכון זה מספק 3 מנות. עם 1006 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 92 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה מושלם עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. גשו לסופר וקנו פלפלים, קשיו קלויים, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו מטבל פלפל אדום קלוי 5 דקות, עגבניות קלויות ומטבל פלפל אדום, ו מטבל פלפל אדום קלוי קל (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת קטנה, מחממים את שמן הירקות.
מוסיפים את צנוברים ושקדים ומבשלים על חום גבוה בינוני, ערבוב, עד מוזהב קלות, על 2 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את האגוזים לצלחת.
מוסיפים את האגוזים למחבת ומבשלים, ערבוב, עד קלוי, על 3 דקות.
להעביר את האגוזים למעבד מזון ולתת מגניב לחלוטין.
מוסיף את הפיסטוקים וקשיו ודופק עד האגוזים קצוצים דק. לגרד את האגוזים קצוצים דק לתוך קערה בינונית.
מוסיפים את הפלפלים והבצל למעבד המזון והדופק עד קצוצים דק.
להעביר את תערובת הפלפל למסננת בסדר רשת ולחץ כדי לחלץ נוזל רב ככל האפשר.
מוסיפים את התערובת לאגוזים הקצוצים. מערבבים בצנוברים, שקדים, פירורי לחם ושמן זית. מתבלים במלח וקיין ומגישים.