מטבל פלפל אדום קלוי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל טבילה פלפל אדום קלוי. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני יש 97 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך חומץ בלסמי, מלח ופלפל, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זה יהיה להיט בחג ההסופרבול שלך. נסו מטבל פלפל אדום קלוי קל, עגבניות קלויות ומטבל פלפל אדום, ו מטבל פלפל אדום קלוי 5 דקות (מתכונים דומים).
הוראות
צולים את הפלפלים מעל להבת גז או מתחת לגריל עד שהם חרוכים בכל מקום.
להעביר לקערה, לכסות עם ניילון לעטוף ולתת קיטור במשך 20 דקות. השליכו את העורות, הליבות והזרעים. ללטף את הפלפלים יבש דק לקצוץ אותם.
במחבת, לבשל את השום בשמן על חום מתון עד ריחני, על 30 שניות.
מוסיפים את הפלפלים והחומץ ומבשלים על חום נמוך בינוני, ערבוב, עד יבש, על 12 דקות.
מעבירים לקערה כדי להתקרר. מערבבים את השמנת החמוצה ובזיליקום ומתבלים במלח ופלפל. מקררים עד שמצוננים.