מטבל רובן חמש שכבות
זה מושלם עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. נסו טבלת שכבה הודית 7, מטבל פיצה, ו מטבל סרטן ארטישוק (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את הגבינה השוויצרית, 1/2 כוס המיונז, החרדל, גבינת שמנת, 1/4 כפית מלח וכמה טחינה של פלפל שחור במעבד מזון. להתמזג עד חלקה מאוד.
להסיר ולהניח בצד. לשטוף את קערת מעבד מזון.
מערבבים את כרוב הכרוב, כרוב כבוש, חומץ, 1/4 כפית מלח וכמה טחינה של פלפל שחור במעבד מזון. דופק עד קצוץ גס.
להסיר ולהניח בצד. לשטוף את קערת מעבד מזון.
מוסיפים את הבשר המשומר למעבד המזון והדופק עד קצוץ גס.
לטאטא יחד את המיונז 1/2 כוס הנותרים, רוטב צ ' ילי, קטשופ וכמה טחנות של פלפל שחור לרוטב.
שכבה לטבול את צלחת הגשה 3 ליטר האהוב עליך.
מורחים את תערובת הגבינה בתחתית. ואז למעלה עם, בשכבות אפילו, בשר משומר, לחם שיפון, רוטב ותערובת כרוב כבוש.
לעטוף להכניס למקרר עד צונן, לפחות 1 שעה או לילה.
מגישים עם טוסטים לחם שיפון, קרקרים שיפון או צ ' יפס.