תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל לטבול תרד וארטישוק. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, יש בו בסה"כ : 79 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 4g של שומן למנה. והוא יספק כ 22 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו תרד, גבינת פרמזן, גבינת מוצרלה חלקית, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יהיה להיט בחג ההסופרבול שלך. הכנת המנה לוקחת כ 46 דקות. וזה טוב. מתכונים דומים: אבוקדו תרד מטבל ארטישוק, מחבת תרד מטבל ארטישוק בייקון, ו מטבל סרטן ארטישוק.
הוראות
1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
שלב הראשון 7 מרכיבים בקערה גדולה, ערבוב עד היטב מעורבב.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
הוסף 4 אונקיות (1 כוס) מוצרלה ו 2 כפות פרמזן; מערבבים היטב. תערובת כפית לתוך broiler-בטוח 1/2-כוס ליטר או צלחת אפייה קרמיקה.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
4
מפזרים עם הנותרים 1/2 מוצרלה כוס הנותרים 2 כפות פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
5
אופים ב 350 במשך 30 דקות או עד מבעבע.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
מחממים מטגן גבוה (להשאיר צלחת בתנור). מטבל צלייה במשך 3 דקות או עד גבינה הוא השחמה קלות.