מטגן עוף ופטריות
עוף וטחון פטריות יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את הרפרטואר כמובן העיקרי שלך. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 279 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 11 גרם של שומן כל אחד. 5 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך אבקת שום, קורנפלור, חצאי חזה עוף-הלם, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. . זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה טוב. מתכונים דומים: עוף, פטריות בר וצלוי - שום מוקפץ, עוף, פטריות בר וצלוי - שום מוקפץ, ו עוף בטחון עם פטריות שמנת & רוטב כרישה.
הוראות
קמח העונה עם מלח ופלפל. לדלות עוף בקמח מתובל על גיליון נייר שעווה. במחבת nonstick, לשלב את שמן צמחי וחמאה או מרגרינה וחום על חום גבוה בינוני עד מבעבע וחם.
מוסיפים עוף ומבשלים עד השחמה קלה משני הצדדים ומבשלים דרך, 3 עד 4 דקות.
לאותו מחבת, מוסיפים את הפטריות ואת הטחון במשך כ 5 דקות.
מערבבים את המים, תערובת מרק, עמילן תירס, פטרוזיליה, אבקת שום, מלח ופלפל ומוסיפים למחבת. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד הנוזל מעובה, 1 עד 2 דקות.
להחזיר עוף למחבת ומבשלים עד העוף מחומם דרך, 1 עד 2 דקות.