זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. מתכונים דומים: בצל מטוגן בשמן עמוק עם רוטב טבילה, אפונה שחורה עם רוטב טבילת דבש-Sriracha, ו כופתאות עוף מטוגנות עם רוטב טבילה מתוק ומתובל.
הוראות
1
בקערה גדולה לשלב את האפונה, שאלוט, פלפל וחזיר.
מרכיבים שתצטרך
פלפל
שאלות
אפונה
חם
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
מערבבים בקורנפלור, חלבונים ביצה, מלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
עמילן תירס
חלבונים
3
בסיר קטן, לשלב רוטב חמוציות, סירופ ואבקת שום.
מרכיבים שתצטרך
סירופ
אבקת שום
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
4
חום דרך עד חם. כסה וחמם.
5
מחממים שמן בתנור הולנדי או בטיגון עמוק עד שהוא מגיע 325 מעלות F. עבודה בקבוצות באמצעות 2 כפיות, בזהירות להחליק חלקים קטנים (עקיצות) של תערובת האפונה לתוך השמן החם. הערה: תערובת האפונה אינה מוצקה מאוד, אז אתה צריך להחליק אותם לתוך השמן החם
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדי
6
לאט מאוד הם ישמרו על צורתם. מטגנים עמוק במשך כ 5 דקות או עד חום זהוב ופריך.