מטחנת נקניקיות איטלקית
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל מטחנת נקניק איטלקית. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 1364 קלוריות, 48 גרם חלבון ו 108 גרם שומן. . אם יש לכם שמן זית, קישורי נקניק, גבינת מסקרפונה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. עם כפית נסו מטחנה איטלקית, סופרימו Hoagie איטלקי (משנה או מטחנה), ו בוסטון מטחנת נקניק (או כריך צוללת) (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה; מוסיפים נקניקיות ומבשלים עד שכבר לא ורוד בפנים, 10 עד 12 דקות.
מניחים רוטב מרינרה בסיר קטן על אש בינונית-נמוכה; לבשל עד התחמם, על 5 דקות. הפחיתו את החום לנמוך והישארו חמים עד שהכריכים יהיו מוכנים.
מחממים שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה; מבשלים ומערבבים בצל, פלפל אדום, פלפל חלפיניו ופלפל קרן עיזים בשמן החם עד שהבצל מתרכך ומתחיל להפוך לזהב, 7 עד 8 דקות.
הסר תערובת בצל לצלחת ולהניח בצד.
מניחים נקניקיות במחבת החמה ומבשלים, פונה לעתים קרובות, עד מחומם דרך ושחמה בכל רחבי, על 10 דקות.
מורחים כל לחמניה hoagie עם 1/4 כוס mascarpone גבינה 1 כף שום ריחן להפיץ.
מניחים שתי נקניקיות על גבי כף מעל תערובת הבצל.
מפזרים 2 כפות גבינת פרמזן.
מעבירים את רוטב המרינרה לקערות קטנות לטבילה.