מילוי נקניק ואוכמניות
גשו לסופר וקנו תבלינים, חמאה, פיסטוקים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 5 דקות. חג ההודיה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. נסו נקניק, תאנה ומילוי חמוציות, מלית חמוציות ונקניקיות, ו מילוי נקניק-חמוציות (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז 6.מבשלים את הבצל בחמאה עד רך אבללא משחימים.
מוסיף את פירורי הלחם וסטיר כך שהם לספוג את כל השומן עודף חמאה ושומן.
תן לתערובת להתקרר. עצה intoa קערה עם sausagemeat, תפוח, חמוציות, פיסטוקים, מרווה ו mixedspice.
מערבבים היטב, ואז להתגלגל לתוך כדורים. אתה יכול עכשיו לכסות ולהירגע עד יום לפני cooking.To קוק, במקום בדיל צלוישחק במשך 40 דקות, מפנה כמה פעמים, או עד השחמה בכל רחבי.
הוסף את bayleaves, אם שימוש, במשך עשר הדקות האחרונות של בישול.