קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות4
מגזין

מילוי צדפות ונקניקיות

מילוי צדפות ונקניקיות
מילוי צדפות ונקניקיות יכול להיות רק תוספת שאתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 10 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 225 קלוריות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-7 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו שמן canolan, מרק עוף, עלי מרז'ורם, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו מילוי נקניק צדפות, מילוי צדפות, ו Oyster (un)מלית (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 350° F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
שים את צנוברים במחבת תחתית כבדה וטוסט מעל חום בינוני, רועד את המחבת כדי למנוע חריכה, עד קלוי קלוי, כ 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מעבירים את הצנוברים לקערה גדולה ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
בזהירות למחוק את המחבת ולהגדיר אותו על חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיף את השמן ולתת לו לקבל נחמד וחם.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
6
מוסיפים את הפטריות ומבשלים אותם עד שהם מתחילים לתת את הנוזל שלהם, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
7
מעבירים את הפטריות לקערה עם צנוברים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
מוסיפים את הנקניק למחבת ומבשלים על אש בינונית עד שהשומן מתוקן והנקניק חומים, בערך 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
מוסיף את השום, סלרי, ובצל למחבת ומבשלים עד שהתרכך אבל לא השחמה על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
מעבירים את הנקניקיות והירקות לקערה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
11
הוסף את קרוטונים לקערה.
מרכיבים שתצטרך
קרוטוניםקרוטונים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
12
החזירו את המחבת לתנור מעל חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
13
מוסיפים את היין הלבן ומבשלים, תוך ערבוב כדי לשחרר כל פיסות טעם תקוע לתחתית המחבת.
מרכיבים שתצטרך
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
14
מוסיפים את הצדפות ומבשלים בעדינות, כ 2 דקות. מערבבים את מרק העוף ומביאים לרתיחה, ואז מיד לשפוך את הצדפות ואת הנוזל על התוכן של הקערה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחהשעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
15
הוסף את המרג ' ורם ואת הקורנית, באמצעות 2 כפות עץ או לטקס כפפות ידיים, לעבוד הכל ביחד. (אם אתה משתמש בידיים שלך, תן לתערובת להתקרר מעט לפני להתעמק.)
מרכיבים שתצטרך
מרז ' ורםמרז ' ורם
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
16
מעבירים את המילוי לתבשיל.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)(מומלץ: ולוויטה)
17
אופים את המילוי עד פריך על גבי מחומם דרך, 35 עד 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
18
מגישים את המילוי חם.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות