מילוי צדפות ונקניקיות יכול להיות רק תוספת שאתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 10 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 225 קלוריות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-7 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו שמן canolan, מרק עוף, עלי מרז'ורם, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו מילוי נקניק צדפות, מילוי צדפות, ו Oyster (un)מלית (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 350° F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
שים את צנוברים במחבת תחתית כבדה וטוסט מעל חום בינוני, רועד את המחבת כדי למנוע חריכה, עד קלוי קלוי, כ 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) גבינת ברי
למריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מעבירים את הצנוברים לקערה גדולה ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) גבינת ברי
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
בזהירות למחוק את המחבת ולהגדיר אותו על חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מוסיף את השמן ולתת לו לקבל נחמד וחם.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
6
מוסיפים את הפטריות ומבשלים אותם עד שהם מתחילים לתת את הנוזל שלהם, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
7
מעבירים את הפטריות לקערה עם צנוברים.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
חבילה אחת (12 אונקיות) גבינת ברי
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
8
מוסיפים את הנקניק למחבת ומבשלים על אש בינונית עד שהשומן מתוקן והנקניק חומים, בערך 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
מוסיף את השום, סלרי, ובצל למחבת ומבשלים עד שהתרכך אבל לא השחמה על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צרור סלרי, פרוס (בערך
צרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
מעבירים את הנקניקיות והירקות לקערה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
11
הוסף את קרוטונים לקערה.
מרכיבים שתצטרך
קרוטונים
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
12
החזירו את המחבת לתנור מעל חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
13
מוסיפים את היין הלבן ומבשלים, תוך ערבוב כדי לשחרר כל פיסות טעם תקוע לתחתית המחבת.
מרכיבים שתצטרך
1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
14
מוסיפים את הצדפות ומבשלים בעדינות, כ 2 דקות. מערבבים את מרק העוף ומביאים לרתיחה, ואז מיד לשפוך את הצדפות ואת הנוזל על התוכן של הקערה.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
2 עד 3 כפיות מלח ים
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
15
הוסף את המרג ' ורם ואת הקורנית, באמצעות 2 כפות עץ או לטקס כפפות ידיים, לעבוד הכל ביחד. (אם אתה משתמש בידיים שלך, תן לתערובת להתקרר מעט לפני להתעמק.)
מרכיבים שתצטרך
מרז ' ורם
2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
16
מעבירים את המילוי לתבשיל.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרה
17
אופים את המילוי עד פריך על גבי מחומם דרך, 35 עד 40 דקות.