קושיבינוני
מוכן ב23 דק.
מנות15
ציון בריאות1
מגזין

מילוי קרם שוקולד

מילוי קרם שוקולד
מילוי קרם שוקולד נטול גלוטן, ומספק כ 15 מנות. מנה אחת מכילה 126 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 23 דקות. אם יש לך שוקולד, עמילן תירס, סוכר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 12% וזה לא כזה אדיר. מתכונים דומים: עוגת גלידה קלה עם קצפת וניל ומילוי קרם שוקולד, עוגיות שוקולד צ'יפס עם מילוי קרם מוקה, ו עוגות שוקולד עם מילוי קרם.

הוראות

1
מחממים חלב בסיר כבד תחתית מעל חום בינוני עד קצת מתחת לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
הסר מהחום.
3
להקציף יחד חלמונים ביצה הבא 3 מרכיבים בקערת נירוסטה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
לטאטא כמות קטנה של חלב חם לתוך תערובת חלמון כדי למזג.
מרכיבים שתצטרך
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
מקציפים תערובת חלמון לתוך הנותרים חלב חם בסיר.
מרכיבים שתצטרך
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
6
מבשלים מעל חום בינוני-נמוך, מטאטא לאט, 7 דקות או עד שהתערובת מתעבה ומתחיל לבעבע.
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
7
הסר מהחום, ומערבבים שוקולד קצוץ, חמאה רכה, ואם תרצה, בורבון.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
8
מניחים עטיפת פלסטיק על פני השטח כדי למנוע היווצרות העור. להירגע על אמבט קרח עד מגניב לחלוטין. מילוי יכול להיות מקורר עד 2 ימים לפני השימוש.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
9
* כדי להביא ביצים לטמפרטורת החדר בבטחה, להסיר מהמקרר, ולמקם בקערה במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך