מילוי קרם שוקולד
מילוי קרם שוקולד נטול גלוטן, ומספק כ 15 מנות. מנה אחת מכילה 126 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 23 דקות. אם יש לך שוקולד, עמילן תירס, סוכר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 12% וזה לא כזה אדיר. מתכונים דומים: עוגת גלידה קלה עם קצפת וניל ומילוי קרם שוקולד, עוגיות שוקולד צ'יפס עם מילוי קרם מוקה, ו עוגות שוקולד עם מילוי קרם.
הוראות
מחממים חלב בסיר כבד תחתית מעל חום בינוני עד קצת מתחת לרתיחה.
להקציף יחד חלמונים ביצה הבא 3 מרכיבים בקערת נירוסטה.
לטאטא כמות קטנה של חלב חם לתוך תערובת חלמון כדי למזג.
מקציפים תערובת חלמון לתוך הנותרים חלב חם בסיר.
מבשלים מעל חום בינוני-נמוך, מטאטא לאט, 7 דקות או עד שהתערובת מתעבה ומתחיל לבעבע.
הסר מהחום, ומערבבים שוקולד קצוץ, חמאה רכה, ואם תרצה, בורבון.
מניחים עטיפת פלסטיק על פני השטח כדי למנוע היווצרות העור. להירגע על אמבט קרח עד מגניב לחלוטין. מילוי יכול להיות מקורר עד 2 ימים לפני השימוש.
* כדי להביא ביצים לטמפרטורת החדר בבטחה, להסיר מהמקרר, ולמקם בקערה במשך 30 דקות.