מילט סגנאקי יווני עם שרימפס ואוזו יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 37 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 574 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך בצל, שרימפ ענק על שרימפס, צ'ילה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב דוחן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג דוחן שאינו חלבי עם משמשים כקינוח. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-197 היו אומרים שזה פגע במקום. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מתכונים דומים: עוגת גבינה יוגורט יוונית עם תאנים עלומות אוזו, שרימפס סגנאקי, ו שרימפס סגנאקי.
הוראות
1
1 כדי להכין את דוחן, להביא את המים, דוחן, עלה דפנה, ומלח לרתיחה בסיר 2 ליטר. הפחת את החום כדי לשמור על רתיחה, כיסוי, ומבשל עד שהמים נספגים, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
דוחן
1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
הסר מהחום ולתת לשבת, מכוסה, במשך 5 עד 10 דקות. לחשוף, להסיר את עלה המפרץ, ולהניח בצד להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
3
2 בינתיים, להפוך את saganaki.
4
מחממים את שמן הזית בתנור הולנדי גדול או בסיר כבד תחתית גדול על חום בינוני עד שהוא מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
5
מוסיף את הבצל, שום, צ ' ילה, ומלח; לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד הבצל מתרכך והופך זהב קל, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
20 פרוסות זוקיני דקות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
6
מוסיפים את רסק העגבניות ומבשלים, ערבוב, עד שהוא כהה, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
7
מוסיפים את העגבניות עם המיצים והפלפל; מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. להקטין את החום כדי לשמור על רתיחה קלה לבשל, חשוף, במשך 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
8 (U-12) שרימפס
8
3 מערבבים את דוחן זיתים ירוקים. טעם מלח ופלפל ולהתאים (יש לזכור כי זיתים גבינת פטה יכול להיות מלוח למדי).
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
שמיר קצוץ, או כל עשב טרי שאתה נהנה ממנו
סלט מעורב עלים, שטוף ויבש
דוחן
יכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוק
9
הסר את הסיר מהחום, מפזר עם פטה, ומכסה כדי לאפשר את הגבינה כדי לרכך.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשה
סלט מעורב עלים, שטוף ויבש
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
10
4 כדי להכין את השרימפס, לתבל אותם עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
11
מחממים את שמן הזית במחבת של 12 אינץ ' מעל חום גבוה עד שהוא מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
12
תוסיף את השרימפס. מבשלים, ללא הפרעה, עד שהחסילון הופך לזהב, 1 עד 2 דקות, ואז הופכים אותם עם מרית ומבשלים עד שהם פשוט אטומים לאורך כל הדרך, 1 עד 2 דקות נוספות, תלוי בגודל.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
13
מוסיפים את האוזו ומבשלים עד לסירופי, בערך 30 שניות. באמצעות מרית, בזריזות להסיר את השרימפס מהמחבת ולסדר על גבי דוחן.