קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות35
מגזין

מילט סגנאקי יווני עם שרימפס ואוזו

מילט סגנאקי יווני עם שרימפס ואוזו
מילט סגנאקי יווני עם שרימפס ואוזו יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 37 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 574 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך בצל, שרימפ ענק על שרימפס, צ'ילה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב דוחן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג דוחן שאינו חלבי עם משמשים כקינוח. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-197 היו אומרים שזה פגע במקום. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מתכונים דומים: עוגת גבינה יוגורט יוונית עם תאנים עלומות אוזו, שרימפס סגנאקי, ו שרימפס סגנאקי.

הוראות

1
1 כדי להכין את דוחן, להביא את המים, דוחן, עלה דפנה, ומלח לרתיחה בסיר 2 ליטר. הפחת את החום כדי לשמור על רתיחה, כיסוי, ומבשל עד שהמים נספגים, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
דוחןדוחן
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
הסר מהחום ולתת לשבת, מכוסה, במשך 5 עד 10 דקות. לחשוף, להסיר את עלה המפרץ, ולהניח בצד להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
3
2 בינתיים, להפוך את saganaki.
4
מחממים את שמן הזית בתנור הולנדי גדול או בסיר כבד תחתית גדול על חום בינוני עד שהוא מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
5
מוסיף את הבצל, שום, צ ' ילה, ומלח; לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד הבצל מתרכך והופך זהב קל, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
6
מוסיפים את רסק העגבניות ומבשלים, ערבוב, עד שהוא כהה, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
7
מוסיפים את העגבניות עם המיצים והפלפל; מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. להקטין את החום כדי לשמור על רתיחה קלה לבשל, חשוף, במשך 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
8
3 מערבבים את דוחן זיתים ירוקים. טעם מלח ופלפל ולהתאים (יש לזכור כי זיתים גבינת פטה יכול להיות מלוח למדי).
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
שמיר קצוץ, או כל עשב טרי שאתה נהנה ממנושמיר קצוץ, או כל עשב טרי שאתה נהנה ממנו
סלט מעורב עלים, שטוף ויבשסלט מעורב עלים, שטוף ויבש
דוחןדוחן
יכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוקיכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוק
9
הסר את הסיר מהחום, מפזר עם פטה, ומכסה כדי לאפשר את הגבינה כדי לרכך.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
סלט מעורב עלים, שטוף ויבשסלט מעורב עלים, שטוף ויבש
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
10
4 כדי להכין את השרימפס, לתבל אותם עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
11
מחממים את שמן הזית במחבת של 12 אינץ ' מעל חום גבוה עד שהוא מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
12
תוסיף את השרימפס. מבשלים, ללא הפרעה, עד שהחסילון הופך לזהב, 1 עד 2 דקות, ואז הופכים אותם עם מרית ומבשלים עד שהם פשוט אטומים לאורך כל הדרך, 1 עד 2 דקות נוספות, תלוי בגודל.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
13
מוסיפים את האוזו ומבשלים עד לסירופי, בערך 30 שניות. באמצעות מרית, בזריזות להסיר את השרימפס מהמחבת ולסדר על גבי דוחן.
מרכיבים שתצטרך
דוחןדוחן
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
אוזואוזו
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
14
מפזרים את הפטרוזיליה ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
15
Reprinted עם רשות מן הדגנים העתיקים לארוחות מודרניות: מתכוני דגנים מלאים ים תיכוניים שעורה, פארו, קמוט, פולנטה , גרגרי חיטה ועוד על ידי מריה ספק. זכויות יוצרים טקסט © 2011 By Maria Speck; photographs copyright © 2011 by Sara Remington. Published by Ten Speed Press, an imprint of the Crown Publishing Group, a division of Random House, Inc.מריה ספק גדלה ביוון ובגרמניה לפני שעברה לארצות הברית כבוגרת צעירה. היא סופרת ועיתונאית, ותרמה לגורמה, סאוור וגסטרונומיקה, כמו גם למארי קלייר ואל. שיעורי הבישול הפופולריים שלה בקיימברידג', מסצ ' וסטס, מתמקדים בטעמים ובסגנונות בישול של הים התיכון וביצירת ארוחות חדשניות וטעימות עם דגנים מלאים.
מרכיבים שתצטרך
אוכמניותאוכמניות
פולנטהפולנטה
שעורהשעורה
אגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוףאגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוף
פארו.פארו.
קמוטקמוט
ספקספק
16
הוסף הערות ההערות שלי
17
ערוך את ההערות שלי
18
בוצע

מרכיבים

1שקית 16 אונקיות ירקות מעורבים טריים/קפואים (גזר/תירס/שעועית ירוקה/אפונה)שקית 16 אונקיות ירקות מעורבים טריים/קפואים (גזר/תירס/שעועית ירוקה/אפונה)0(יכול להיות או להרחיק)נקניקיית חזיר לא מכוסהנקניקיית חזיר לא מכוסה794אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)עגבניות שלמות, מרוסקות בקערהעגבניות שלמות, מרוסקות בקערה2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאונקיות פרוסות גס גבינת פטה יוונית (על, רצוי חלב כבשיםאונקיות פרוסות גס גבינת פטה יוונית (על, רצוי חלב כבשים596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפטרוזיליה קצוצה עם עלים שטוחיםפטרוזיליה קצוצה עם עלים שטוחים1שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוףשום, קלופים ומעט כתוששום, קלופים ומעט כתוש1קטןירוק חם צ'ילה, טחון (אופציונלי)ירוק חם צ'ילה, טחון (אופציונלי)454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)shell-on שרימפס, deveined ו טפח יבשshell-on שרימפס, deveined ו טפח יבש1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקדוחןדוחן2(חוֹרֶף)שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאוזו, או ליקר אחר בטעם אניסאוזו, או ליקר אחר בטעם אניס1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפימיאנטו ירוק-זיתים ממולאים, חצויים במידה רבהפימיאנטו ירוק-זיתים ממולאים, חצויים במידה רבה0(יכול להיות או להרחיק)מלח ים משובחמלח ים משובח4ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ים משובח ופלפל שחור טחון טרימלח ים משובח ופלפל שחור טחון טרי2(חוֹרֶף)פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה2966 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקבצל צהוב קצוץ דק (כ 1 קטן)בצל צהוב קצוץ דק (כ 1 קטן)