מיני בננה ספליט Icebox עוגות
מיני בננה ספליט קרח עוגות דורש כ 15 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 624 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 33 גרם שומן. והוא יספק כ 2 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך סוכר של ממתקים, דובדבנים maraschino, תמצית vanillan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו מיני בננה ספליט Icebox עוגות, בננה ספליט מיני עוגות Bundt, ו בננה ספליט קרח עוגה (מתכונים דומים).
הוראות
בבלנדר, מחית את התותים חתוכים לקוביות עם 1 עד 2 כפות מים עד עבה וחלק. באמצעות מיקסר חשמלי, מקציפים את הקרם עד פסגות רכות טופס, 3 עד 5 דקות.
מוסיפים את הסוכר של הממתקים, הוניל והתות וממשיכים להצליף עד פסגות נוקשות מעט טופס, 1 עד 2 דקות.
לכל קינוח, מניחים עוגיית שוקולד על צלחת. Dollop עם 1 כף של קצפת תות; לחץ בעדינות עוד עוגייה על גבי. חוזר, עוגיות לסירוגין קצפת, כדי להפוך את ערימת 6 עוגיות גבוהות, מסתיים עם עוגייה. לעטוף בקלילות בניילון נצמד לקרר עד עוגיות לרכך מעט, 3 עד 4 שעות. מכסים ומקררים את שאר הקצפת.
ממש לפני ההגשה, השתמש מרית אופסט או סכין חמאה כדי להחליק את הצדדים של העוגות. למעלה כל עוגה עם כמה פרוסות תות ובננה וכמה קצפת הנותרים.
מפזרים בוטנים וגופייה עם דובדבן maraschino.