מיני מקרוני ללא גלוטן ועוגות גבינה
והוא מספק כ 12 מנות . מנה אחת מכילה 258 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 14 גרם שומן. אם יש לכם תערובת קמח, גבינת צ'דר, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. מתכונים דומים: מיני עוגות דלעת Bundt (ללא גלוטן, טבעוני, חלב חינם), ללא גלוטן יום שלישי: עוגות מיני קפה, ו עוגות גזר ללא גלוטן מיני- {Gf + שומן נמוך}.
הוראות
מבשלים ולנקז מקרוני כפי שהורה על החבילה.
הזז מתלה תנור לשליש התחתון של התנור.
מחממים תנור ל 350ºF. שומן קל 12 כוסות מאפין בגודל רגיל.
בקערה בינונית, מערבבים דגנים כתושים, 1 כוס גבינה ו 4 כפות של חמאה מומסת. מחלקים תערובת בין כוסות מאפין; לחץ בחוזקה בחלק התחתון ומעלה של כוסות עם כף.
בסיר 3 ליטר, מערבבים יחד הנותרים 1 כף חמאה מומסת וקמח תערובת עם whisk; לבשל מעל חום בינוני 1 דקה. בהדרגה מערבבים בחלב מחומם עם whisk; לבשל ומערבבים כ 5 דקות או עד מעובה.
הסר מהחום; מערבבים ב 1 כוס הגבינה עד מומס. מערבבים במקרוני מבושל, חלמון ביצה ומלח. מקפלים פנימה ביצה מוכה לבן. כפית על תערובת 1/4 כוס לתוך כל כוס מצופה קרום. למעלה עם הנותרים 1/2 כוס גבינה.
אופים כ 20 דקות או עד הזהב ונפח. מגניב 5 דקות; להסיר מחבת.