מיני עוגות דגים עם מיונז צלפים של דיז'ון
, המתכון הזה מכסה 5% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 8 גרם חלבון, 10 גרם שומן, ובסך הכל של 132 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 11 מנות סועדים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם מיץ לימון, פירורי לחם, עלי פטרוזיליה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא חלב ופסקאטרי דיאטה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 21%. הציון הזה די גרוע. נסו מיונז צלפים, ארטישוקים עם מיונז צלפים-בצל ירוק, ו קציצות סלמון עם מיונז צלפים (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה מערבבים יחד הייק, 1/4 כוס פירורי לחם, 1/4 כוס פטרוזיליה, מיונז, כוסברה, שאלוט, חרדל, טונה וביצה. מתבלים במלח ופלפל.
מפזרים את פירורי הלחם שנותרו על תבנית עם נייר אפייה.
יוצרים תערובת לקציצות בעובי של 1 1/2 אינץ 'וקוטר של 2 אינץ', תוך שימוש בכ-1/4 כוס מהתערובת לקציצה. מצפים כל עוגת דגים בפירורי הלחם ומניחים בצד.
מחממים מחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה עם מספיק שמן צמחי לציפוי התחתית ומבשלים את עוגות הדגים עד להשחמה משני הצדדים, כ -3 דקות לכל צד, בקבוצות לפי הצורך.
מקשטים במיונז צלפים של דיז ' ון ופטרוזיליה קצוצה.
בקערה בינונית מערבבים את כל החומרים יחד עד לקבלת תערובת חלקה. מקררים עד שמוכן לשימוש.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריגיו, גרונר וולטלינר ופינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריגיו או גררננר וולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים חזקים כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר.
![תערובת של שלושה כרמים גדולים, זה ענבים חיים מלאכת יד יין ידידותי למזון, בהיר וטהור. החומצה עם קצוות הסכין, עם אגס, סורבה לימון, תבלין ויסמין גורמת לפה להשקות ולידיים לרעוד.]()
תערובת של שלושה כרמים גדולים, זה ענבים חיים מלאכת יד יין ידידותי למזון, בהיר וטהור. החומצה עם קצוות הסכין, עם אגס, סורבה לימון, תבלין ויסמין גורמת לפה להשקות ולידיים לרעוד.
A blend of three great vineyards, this vivid grape crafts a food-friendly wine, bright and pure. Gray it isn't. The knife-edged acid, with pear, lemon sorbet, spice and jasmine makes your mouth water and your hands shake.