לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכונים ים תיכוניים, אז נסו מיני פריטטות איטלקיות. מתאים ל-6 מנות. מנה עיקרית זו מכילה 179 קלוריות , 14 גרם חלבון ו -7 גרם שומן למנה. , מתכון זה מכסה 11% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. גשו לסופר וקנו חלבוני ביצה, שיני שום, גבינת מוצרלה רזה חלקית ועוד מספר מצרכים להכנתם היום. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות . בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 30% . הציון הזה לא כל כך מצטיין. מתכונים דומים: מיני פריטטות איטלקיות , מיני פריטטות ומיני פריטטות .
הוראות
1
מניחים עגבניות בקערה קטנה; להוסיף מים רותחים. מכסים ומניחים לעמוד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
גרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
4
להוסיף שום; לבשל עוד דקה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
5
מסירים מהאש; לְהַפְרִישׁ.
6
בקערה גדולה מקציפים קמח וחלב עד לקבלת מרקם חלק; להקציף פנימה את החלבונים והביצים עד לקבלת תערובת אחידה. מערבבים פנימה את הגבינות, הארטישוק, הבזיליקום, המלח, הפלפל ותערובת העגבניות והפרושוטו השמורה.
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
פרושוטו
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1 בצל אדום, קוביות קטנות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
לחמניות לבנות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
ניתן לשלב פריטטה עם יין מבעבע. גם אם אתם לא מכינים מימוזות, יין מבעבע הוא נהדר עם ביצים משתי סיבות. האחת, אם אתם אוכלים ביצים מוקדם ביום, ביין מבעבע יש פחות אלכוהול. שנית, הוא מנקה את החך, וזה חשוב מכיוון שידוע שחלמון מצפה את החך. יין אחד שתוכלו לנסות הוא Perrier-Jouet Grand Brut. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-57 דולר.
פרייר-ז'ואט גרנד ברוט
הרעננות והחיוניות המרשימה של ניחוחות הפרחים והפירות (פירות צהובים ופירות טריים) משתרשים, לפני שהם מפנים את מקומם לתווים עדינים של וניל וחמאה, ומשווים ליין אופי פירותי ועקבי. התווים של שזיף דובדבן, לימון ותפוז ברגמוט מופיעים תחילה, ואז מפנים מקום לפרחים של עצי פרי, כגון ליים ויערה. אחריהם מופיעים תווים של חמאה, עוגות מדלן וסוכר וניל. תווים מתמשכים של אשכולית, אפרסקים לבנים, אגסים ירוקים, עצי תפוח ואגוזי לוז ירוקים מסיימים את הטעם.