קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות14
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

מיני צ'ורוס תפוחים קלויים עם קרמל מלוח

מיני צ'ורוס תפוחים קלויים עם קרמל מלוח
המתכון צ'ורוס תפוחים קלוי מיני עם קרמל מלוח מוכן בערך 1 שעה ו 15 דקות והוא בהחלט מצוין צמחוני ומתאים לאוהבי מזון אירופאי. מתאים ל-14 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 32 גרם של שומן, וסך הכל 371 קלוריות. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. אם יש לכם סוכר, קצפת, מלח ים גס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-187 היו אומרים שזה פגע במקום. נסו מיני צ'ורוס תפוחים קלויים עם קרמל מלוח, מיני צ'ורוס מאובק קינמון, ו מיני צ'ורוס עם שוקולד חם Dulce de Leche (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להכין מטבל קרמל, בסיר 1 ליטר, מערבבים 1 כוס סוכר, 1/4 כוס מים והחמאה המלוחה עד בשילוב היטב.
מרכיבים שתצטרך
חמאה מומלחתחמאה מומלחת
מטבל קרמלמטבל קרמל
סוכרסוכר
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
חום לרתיחה. המשך להרתיח 10 עד 15 דקות, בלי לערבב (אל תעשה את זה!), עד התערובת הופכת חום עמוק, זהוב.
3
הסר מהחום; מיד מערבבים בקרם הקצפה עד חלקה. מערבבים במלח ים גס. (אם יש גושים או הקרמל אינו משלב, בעדינות לחמם תוך ערבוב עד חלקה.)
מרכיבים שתצטרך
מלח ים גסמלח ים גס
שמנת מתוקהשמנת מתוקה
קרמלקרמל
4
יוצקים לתוך קערה חסינת חום או צנצנת; מגניב לטמפרטורת החדר.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
כדי להכין תפוחים קלויים, מחממים תנור ל 400 ° F. זורקים רכיבים תפוחים קלויים עד מצופה; מורחים בשכבה זוגית בתבנית אפיית זכוכית ungreased 13x9 אינץ ' (3 ליטר). צולים כ -25 דקות או עד שהתפוחים רכים ומתחילים לקרמל בקצוות.
מרכיבים שתצטרך
תפוחתפוח
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפיית זכוכיתתבנית אפיית זכוכית
תנורתנור
6
הסר צלחת מהתנור למתלה קירור; מגניב לטמפרטורת החדר.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
תנורתנור
7
כדי להפוך את הבצק צ ' ורו, בסיר 2 ליטר, לחמם חמאה ללא מלח, 1 כוס מים והמלח לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח
בצקבצק
מיםמים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
8
מוסיפים קמח בבת אחת; מערבבים לשלב. לבשל, ערבוב כל הזמן, עד הבצק הופך כדור כבר לא מקלות סיר.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
9
הסר מהחום; לגרד בצק לקערה גדולה. מגניב כמה דקות. (אני משתמש בזמן הזה כדי לשבור את הביצים ולהפריד את ביצה אחת.) בעוד התערובת היא עדיין חמה, להכות ביצים חלמון, אחד בכל פעם, עד משולב לחלוטין לפני הוספת הבא. מקפלים בתפוחים מקוררים.
מרכיבים שתצטרך
תפוחתפוח
בצקבצק
ביצהביצה
חלמון ביצהחלמון ביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
10
מחממים שמן קנולה כמה סנטימטרים בסיר 2 ליטר אחר ל 177°. (השתמשתי על 4 כוסות, מה שהופך את השמן על 4 אינץ ' עמוק בסיר.)
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
11
בקערה רדודה, מערבבים יחד מרכיבים ציפוי; להפריש. צלחת קו עם מגבות נייר; להגדיר ליד שמן טיגון.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחישמן צמחי
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
קערהקערה
12
תיק לקשט בכושר עם קצה כוכב סגור גדול. מלא את התיק בבצק צ ' ורו. צינור 1-כדי 2 אינץ ' - ארוך חבלים של בצק לתוך שמן חם; מטגנים 3 עד 5 דקות או עד חום זהוב מבושל היטב.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
שמן בישולשמן בישול
13
הסר משמן לצלחת מרופדת בנייר מגבת כדי לנקז בקצרה; לזרוק מיד ציפוי.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
14
מגישים צ ' ורוס חם עם מטבל קרמל.
מרכיבים שתצטרך
מטבל קרמלמטבל קרמל

יין מומלץ: Tempranillo, אלברינו, Grenache

ספרדית ניתן לזווג עם Tempranillo, Albarino, ו Grenache. כאשר זיווג יין עם מנות ספרדיות, למה לא בצע את הכלל "מה גדל יחד הולך ביחד"? אנו ממליצים albariño עבור יין לבן garnachan ו tempranillo עבור אדום. אתה יכול לנסות Parador Tempranillo. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 40 דולר לבקבוק.
Parador Tempranillo
Parador Tempranillo
2012 Parador Tempranillo יש פרופיל פירות חזק, מאפיין של העונה שמש חם גדל. מזכיר קלאסי ריברה דל Duero בסגנון, היין יש פירות אדומים בהירים הערות סגול, עם גימור סלעי, יבש קלאסי. הבציר הראשון מכרם הכרכרות.תערובת: 100% Tempranillo