קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות6
ציון בריאות22
מגזין

מיני שרימפס Calzones

מיני שרימפס Calzones
צריך מנה עיקרית פסקטריאנית? מיני שרימפס Calzones יכול להיות מתכון יוצא דופן לנסות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 35 גרם חלבון 41 גרם של שומן, וסך הכל 676 קלוריות. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-4 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם ביצה, שמן זית, קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו מיני Calzones, מיני Calzones, ו מיני Antipasto Calzones (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את השמן במחבת גדולה וכבדה על אש בינונית-נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מוסיפים את השום ואת הטחון עד ריחני ועדין, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
4
מוסיפים את העגבניות, הקורנית, הפטרוזיליה והיין. להגדיל את החום בינוני ומבשל עד רוב הנוזל מתאדה, על 8 דקות. בקערה קטנה, מתבלים את השרימפס במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
עגבנייהעגבנייה
פטרוזיליהפטרוזיליה
שרימפסשרימפס
טימיןטימין
ייןיין
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
מוסיף את השרימפס למחבת ו לטגן עד רק מבושל דרך, על 2 דקות. מניחים בצד להתקרר בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
שרימפסשרימפס
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
קערהקערה
6
מיקום 1 מתלה תנור במרכז ואת המתלה השני על החלק התחתון של התנור מחממים ל 450 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
קו 2 גיליונות אפייה גדולים כבדים עם נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
תבנית אפייהתבנית אפייה
8
מרדדים כל חתיכת בצק פיצה לתוך עגול מקורנת בקוטר 7 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצהבצק פיצה
גלולגלול
9
מפזרים חצי המוצרלה על החצי התחתון של כל בצק פיצה, חלוקת שווה ולהשאיר גבול 1 אינץ'. כפית את תערובת השרימפס על הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצהבצק פיצה
מוצרלהמוצרלה
גבינהגבינה
שרימפסשרימפס
10
מפזרים את הגבינה שנותרה על תערובת השרימפס.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
שרימפסשרימפס
11
מברשת את קצה הבצק עם שטיפת ביצים. מקפלים את חצאי הבצק הפשוטים על המילוי, ויוצרים חצי עיגולים. לצבוט את הקצוות של הבצק בחוזקה יחד crimp לאטום.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
ביצהביצה
12
להעביר את calzones אל 2 גיליונות מוכנים.
13
אופים עד calzones לנשוף ולהיות חום זהוב, על 12 עד 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
14
מברשת שמן זית כתית על calzones ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה
15
מערבבים את המים החמים ואת השמרים בקערה קטנה כדי להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
שמריםשמרים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
16
בואו לעמוד עד השמרים מתמוסס, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמריםשמרים
17
מערבבים את הקמח והמלח במעבד מזון כדי להתמזג. להתמזג בשמן. עם ריצת המכונה, להוסיף את תערובת השמרים להתמזג רק עד צורות הבצק. להפוך את הבצק החוצה על משטח מקומח קלות ללוש עד חלקה, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
שמריםשמרים
מלחמלח
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
18
להעביר את הבצק לקערה משומנת גדולה ולהפוך את הבצק מעיל עם השמן. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומניחים בצד באזור חם ללא טיוטה עד שהבצק מכפיל את הנפח, כ-1 שעה. אגרוף את הבצק למטה וליצור לכדור. הבצק יכול לשמש מיד או מאוחסן אטום במקרר במשך 1 יום.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
אגרוףאגרוף
עוטףעוטף
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
קערהקערה

מרכיבים

2(יכול להיות או להרחיק)שמרים יבשים פעיליםשמרים יבשים פעילים1(יכול להיות או להרחיק)טימין מיובשטימין מיובש1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקיין לבן יבשיין לבן יבש1גדולביצה, מוכה להתמזג (עבור ביצה לשטוף)ביצה, מוכה להתמזג (עבור ביצה לשטוף)4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרה, ועוד ללושקמח לכל מטרה, ועוד ללוש1שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוףשום, טחוןשום, טחון2(חוֹרֶף)2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות3(חוֹרֶף)שמן זית ועוד לקערהשמן זית ועוד לקערה6ריבס, קצוץ טרי או קפואשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה2(חוֹרֶף)עלי פטרוזיליה איטלקיים טריים קצוציםעלי פטרוזיליה איטלקיים טריים קצוצים11 קילו קישואים,1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים6ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי7106 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמוצרלה גרוסהמוצרלה גרוסה454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)שרימפ גדול לא מבושל, מקולף וגזורשרימפ גדול לא מבושל, מקולף וגזור2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקעגבניות קצוץ משומר במיץעגבניות קצוץ משומר במיץ1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמים חמים (105 עד 110 מעלות F)מים חמים (105 עד 110 מעלות F)

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן

פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם בחירות נהדרות לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. Arsheen Maysaran פינו גרי עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
Maysara Arsheen פינו גריס
Maysara Arsheen פינו גריס
ביטוי בהיר של פירות ממש מלפנים, ברכה החיך שלך עם הערות של דשא קצוץ ביום חם. היין מעוגן בחומציות פריך, אבל לא כל כך הרבה כמו להכניע להקניט חולף של מתיקות שמשאיר אותך מחייך. לארשין יש אופי חכם ומרענן שיעניק בהירות למגוון ההכנות של דגים, עופות וחזיר.