קושימומחה
מוכן ב50 דק.
מנות24
ציון בריאות1
מגזין

מיני תפוחים עם אגוזי מלך וגורגונזולה

מיני תפוחים עם אגוזי מלך וגורגונזולה
מיני תפוחים עם אגוזי מלך ו Gorgonzola דורש סביב 50 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 78 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 24 מנות. מתכון זה מ מתכונים פשוט יש 881 אוהדים. כמה אנשים באמת אהבו את המתאבן הזה. גשו לסופר וקנו תפוחים, ביצה, עלי טימין, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב lacto אובו צמחוני דיאט. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: איבודי תפוחים מיני, פסטה גורגונזולה עם אגוזי מלך, ו כרובית עם Gorgonzolan ואגוזים.

הוראות

1
טרום בישול וקוצצים תפוחים: 
מרכיבים שתצטרך
לשימור,לשימור,
2
מניחים תפוחים קצוצים בקערה, מיקרוגל על חום גבוה במשך 5 דקות עד תפוחים מבושלים דרך.
מרכיבים שתצטרך
לשימור,לשימור,
ציוד שתשתמש בו
ירקות בתערובת קליפורניהירקות בתערובת קליפורניה
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
הסר מהחום ולתת מגניב.
4
מסננים לחות עודפת.
5
לאחר התקררות, קוצצים עוד יותר כך החתיכות הן בין 1/4 אינץ 'ו 1/2 אינץ' מרובע. (שים לב שאתה יכול לדלג על שלב זה אם אתה רוצה; המטרה העיקרית היא לקבל את התפוחים כדי לשחרר חלק הלחות שלהם לפני הבישול לתוך הבצק.)
מרכיבים שתצטרך
לשימור,לשימור,
6
הפוך מלית: 
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
7
מערבבים תפוחים, אגוזי מלך, gorgonzola, טימין ודבש בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
GorgonzolaGorgonzola
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
לשימור,לשימור,
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
8
לחתוך ודברים בצק עלים: מחממים תנור ל 204°. עבודה עם גיליון בצק עלים אחד בכל פעם (להשאיר את השני במקרר עד השימוש בו) לגלגל את המאפה לגודל של 9 אינץ 'על ידי 12 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
גליונות בצק עליםגליונות בצק עלים
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
לחתוך 12 ריבועים 3x3 אינץ ' (פורס פיצה עובד נהדר עבור זה).
ציוד שתשתמש בו
ספרינקים צבעוניים, או נקודות קטנותספרינקים צבעוניים, או נקודות קטנות
10
צבע 1/2 אינץ ' של גבול סביב כל ריבוע עם ביצה מוכה (זה יעזור חותם מאפה).
מרכיבים שתצטרך
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
11
מניחים כפית גדושה של תערובת אגוז התפוח במרכז הריבועים.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
לשימור,לשימור,
12
מקפלים את הריבועים לצורת משולש, מותחים את הבצק במידת הצורך כדי לכסות את המילוי. השתמש ב tines של מזלג כדי crimp את הקצוות.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
13
מניחים משולשים על סחף או נייר קלף מרופד אפייה, עם רווח בין המשולשים.
ציוד שתשתמש בו
1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
14
צ ' יל במשך 5 דקות במקרר לפני האפייה, או להירגע בזמן שאתה מכין את גיליון בצק עלים השני.
מרכיבים שתצטרך
גליונות בצק עליםגליונות בצק עלים
1
לטאטא בחצי כפית מים לתוך הביצה המוכה הנותרת. השתמש מברשת מאפה לצייר על צמרות של משולשי מאפה עבור זיגוג נחמד.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
1
מניחים ב 400°f תנור ואופים במשך 15-20 דקות עד נפוח יפה משחימים קלות. אפשר להתקרר לפחות 20 דקות לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מגישים חמים או בטמפרטורת החדר. ניתן לעשות כמה שעות מראש.

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

תחלופה בתפריט? נסה זיווג עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרי קרם ן NV ג ' ונסון. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "