Minestrone החורף עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 14 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 294 קלוריות. זה יהיה להיט בחג החורף שלך. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה הוא די זול מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. גשו לסופר וקנו גבעולי סלרי, שעועית קנליני, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ברוזמרין אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיצת קינוח פטל עם רוזמרין ופקאנים מסוכרים כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. וזה טוב. נסו Minestrone חורף, Minestrone חורף, ו Minestrone חורף (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
בתוך סיר גדול, כבד או תנור הולנדי, לחמם את השמן על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיף את הבצל, גזר, סלרי, פנקטה ושום. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד הבצל שקוף, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4
הוסף את chard השוויצרי ותפוח אדמה. מתבלים במלח ופלפל ומבשלים 2 דקות. מערבבים את העגבניות ואת זרזיף רוזמרין. מביאים את התערובת לרתיחה. להפחית את החום ומבשלים עד chard הוא נבול והעגבניות רכות מאוד, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5
במעבד מזון או בלנדר, לשלב 3/4 של שעועית עם 1/2 כוס מרק. להתמזג עד כמעט חלקה.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיפים את תערובת פריך שעועית, מרק שנותר, וקליפה פרמזן לתערובת הירקות. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד חתיכות תפוחי אדמה הם מכרז, על 15 דקות. מערבבים את השעועית שנותרה והפטרוזיליה. מבשלים עד השעועית מחוממים דרך ואת המרק הוא עבה, על 2 דקות. להשליך את גבעולי רוזמרין (העלים יהיו נפלו) ומתבלים עם מלח ופלפל, לפי הטעם. מצקת את המרק לקערות ומגישה.